tisdag 22 juni 2010

Brakmiddag för Jip

Så var det dax för att avsluta projekt Jip....efter 4 år kom äntligen belöningen, ett jobb och ikväll har firat med både blommor och restaurang besök med hennes familj och lite annat "fint
folk".
Jip.... en flicka från Bangkoks slum som hade en dröm om att få studera på universitet. Vill ni läsa hela historien om JIP, så finns den under mina projekt....klicka på Jip.Jips far och mor är otroligt stolta över sin dotter som nådde ända fram till sitt mål.
Best Beef, heter restaurangen den ligger på Sukhumvit mellan On Nut och Prakanons MRT stationer. Kan verkligen rekomederas även om man som jag inte äter kött....det fanns mycket annat gott att lägga på pannan.....Vi åt deras buffe men man kan också beställa från en vanlig thaimeny.

b

Hela gänget hugger in på den goda maten....Anna, Jag, Kicki, Egg, pappan, Jip, mamman och Henrik....som vi också firade lite i efterskott, han fyllde 30 i lördags!!
Stefan höll i kameran och Hugo och Sanya var på vift
Syjunte-tjejerna i Landsbro skulle ju förstås ha varit med och festat i kväll......för utan dom
hade det inte blivit en IT-ingengör av en fattig flicka från Bangkok!!!

4 kommentarer:

 1. Nu har jag fällt en tår! Bilderna med stolta mamma och pappa och en strålande Jip!!! Det är enormt motiverande att efter förmåga stötta KANON-ANNIKAS projekt!!!!

  SvaraRadera
 2. Det är fantastiskt, helt fantastiskt och jag skall ta med mig historien i bagaget. Jip har arbetat hårt det får man inte glömma! Kram S

  SvaraRadera
 3. You are a beautiful girl, I like your blog is very interesting.
  I like to see how other cultures live, very interesting.
  Warm regards from the Croatian:)
  Zondra Art

  SvaraRadera
 4. blir våt i ögonvrån, men sitter på jobbet och får hålla tillbaka glädjetårarna lite. :-)

  SvaraRadera