lördag 5 juni 2010

Många som gillar att fynda....

En halvtimme innan vi skulle slå upp dörrarna till årets Loppis, var lokalen redan invaderad av köptokiga damer....men vi var bestämda. Ingen fick plocka til sig grejer innan klockan 9. Då fylldes lokalen snabbt och reastämningen infann sig..... alla sliter och drar i kläderna. På en timme var den stora ruschen över, men många går bara hem och lämnar det de köpt och kommer tillbaka efter mer.


Näns lilla dotter....gillade Eliza-hatten


Nat var överlycklig för alla kläder hon fick.....speciellt denna kavaj.Riv och slit.....5 baht för barnkläder. Det som inte såldes idag kommer några av tjejerna att fortsätta sälja utanför BCM några kvällar i veckan. Idag fick vi in ca 4000 baht.....inte mycket kan man tycka men ett bra tillskott till verksamheten där.Motorcykeltaxigubbarna är trogna kunder varje gång......de har upptäckt kvaliten på det som
kommer från falanger.
Tack alla som skänkt grejer och kakor.....vi bestämde oss för att inte sälja kakorna utan att bjuda alla som hjälpte till idag på fika.....mycket uppskattat.

6 kommentarer:

 1. Vilken insats du gör! Härligt att läsa om.
  Snart ska vi till Bangkok så en liten fråga.
  Vilken soi i Chinatown är du på när du shoppar, bild med ringar m.m.?

  SvaraRadera
 2. En loppis är sig uppenbart lik vart man än kommer i världen. Fynd är alltid fynd :) Så roligt att det blev så lyckat!

  SvaraRadera
 3. Hej Cicki....Sampheng Lane, ringarna hittade jag om du kommer från floden så går du åt höger på Sampheng Lane....och fram till första korsningen så var det första shoppen på vänster sida. Lycka till

  visst är det kul med loppis....men nu ska det dröja innan jag ordnar någon....iallafall i Bkk.
  kom precis på att jag ska öppna vår kontainer med prylar som hamnade där för 10 år sedan då vi lämnade Sverige....det får nog bli i en loppis i Småland i sommar.

  SvaraRadera
 4. Låter spännande med loppis hemma i Småland...den som väntar på nåt gott...=)

  SvaraRadera
 5. I vilket område är denna slum? Tycker mig känna igen taxikillarna! haha

  SvaraRadera
 6. Klong toey jet sip rai, 70 rai
  det ligger många fondations där så du har kanske varit där.

  SvaraRadera