torsdag 3 juni 2010

Soi 18 - fina smycken


Yvonne, en god vän i Bangkok har gjort verklighet av sin ide....egen designade smycken. Hon blandar material som stenar, silver, pärlor, trä, siden och tovat..... till fantastiska smycken.

Än så länge har det bara varit vi i Bangkok som haft möjlighet att klä oss i Yvonnes
fina smycken....men nu finns det också en chans för er i Sverige att kunna handla hennes grejer bla i Göteborgstrakten. Håll utkik efter "SOI 18" om du vill ha något speciellt i sommar.


Söta som karameller......i liten linnepåse, allt är så genomtänkt och fint.

Gott och blandatLånga halsband....gårdagens outfit......vad tycks??Svårt att välja......vill gärna ha alla.

6 kommentarer:

 1. Har förstått att Du skall hem till Småland i sommar. Jag kommer att få abstinens, om jag inte kan starta min arbetsdag med Din blogg om livet i Bangkok.Jag jobbar hela sommaren p g a att jag redan avverkade semsterdagar när jag var i Sri Lanka hela april. Glömde underteckna vem jag var i förra mailet, när jag skrev om Din blogg och min start på dagen, men jag är Gudrun från Landsbro. Jag beundrar Dig verkligen för allt Du gör.

  SvaraRadera
 2. Tack Gudrun... Kom ut till Björköby någon dag...så vi får prata "live". Vem vet det kanske händer något där också som är värt att blogga om....åtminstone 1 ggr i veckan;)

  SvaraRadera
 3. Hej! Vilka fina smycken! Jag kom just hem från Phuket till Göteborg - vet du var i Göteborgstrakten man kan få tag på dem?

  SvaraRadera
 4. Fina smycken och trevlig blogg!

  SvaraRadera
 5. Hej Yvonnes smycken hittar ni än så länge bara hos Need & Friends, Mönlycke Centrum, Råda Torg 2

  SvaraRadera
 6. Hej Annika! Vad kul att du gör reklam för Yvonnes smycken! Jag bär dem också här i gamla Sverige, köpte en hel hög av Yvonne när hon var här i somras. Vi är gamla arbetskamrater och alltid lika kul att träffa henne. Ramlade över din sida när jag skulle se om hon fått igång sin hemsida. Om inte får du gärna påminna henne och ge henne en kram från mig! Ha det gott därute, inte alls avundsjuk, snökaos i vissa delar av landet typ. Dock inte här i Göteborg, än... Käthe

  SvaraRadera