tisdag 17 augusti 2010

Tilda tänker på andra....

Förra veckan var jag inbjuden till allianskyrkan i Värne för att berätta om mina projekt i slummen. Malin, min kusin var här och hälsade på i december och då fick hon följa med se och träffa de personer jag hjälper. Så nu ville hon att jag skulle berätta för hennes vänner i Värne-trakten vad jag håller på med här i Bangkok. Ett 30 personer kom för att se mina bilder och lyssna en skön sensommarkväll.
Malin är lite lik mig hon är inte heller rädd för att tigga från sina vänner....så efterråt blev det fika med minst 7 sorters kakor och inte nog med det hon hade tiggt ihop många jättefina vinster till ett lotteri som också såldes. Hela behållningen går till Fooms skolavgift......tack Malin och alla ni andra.


Tilda som hört om de fattiga barnen på förskolan i Bangkok, har ända sen nyår samlat pengar av alla som kommit på besök hemma hos henne för att barnen ska få göra något kul.
Gulligt va?

En enda karl och resten kvinnor i publiken.....och i bottenplanet hölls det styrelsemöte samtidigt där var rollerna ombytta..... en kvinna och resten karlar!!! bara en reflektion ; )


2 kommentarer:

 1. Tack själv vännen! Det var sååå uppskattat...känner en ära i att bli lite som du...har ju lärt mig av den bäste=))
  Verkar som vi ses snart igen;=)

  Filippa o Tilda hälsar till alla barnen...

  SvaraRadera
 2. önskade så att jag kunnat gå och lyssna när du var i Värne, och hade tänkt göra det redan när Malin sa att det kanske skulle bli av... men tyvär krockade ditt föredrag i Värne med en liten fest/träff med en kompis från Tyskland som jag inte sett på ett år... Men du kanske kan göra om det nästa gång du är i Sverige...
  Följer din blogg med intresse och tycker det är kul att både läsa om slummen, barnen, stickcafé etc...
  /Tina

  SvaraRadera