söndag 19 september 2010

Vintage-galgen

Oj,oj, oj....aldrig trodde jag väl att jag skulle få så mycket positiva reaktioner på mitt projekt GALGEN. Tack alla..... nu är jag så upptrissad så jag börjar kanske i helt fel ände...
men det är bästa att smida när järnet är varmt.

Idag har jag fått in första provkollisionen....vintage-galgar, det var nämligen när jag har varit inne och kollat på olika vintage-bloggar som jag fick ide´n....genomgående så hänger dessa vackra kläder på skitfula plastgalgar. Så nu hoppas jag att våra vintage-galgar snart ska få flytta in i dessa garderober. Önsketänkande kanske....men jag hoppas att det är många som vill ha våra fina galgar....så tjejerna i slummen får jobba hårt....de önskar inget högre!!



Ett litet smakprov......galgarna är klädda i mönstrade bomulstyger,
de kommer att säljas i set om 3....antingen mixade färger eller i
rosa,blå,gröna eller vita nyanser ....pris för 3 pack är 100 svkr.
Vill du beställa, så maila mig på jonasson.annika@gmail.com


Meningen är att det i första hand ska vara kvinnor som idag inte har något arbete som ska få chans att tjäna sig en slant, på våra galgar. Men om efterfrågan blir stor så får även de som har ett annat jobb chans att tjäna lite extra.




Moew får som vanligt ta lite större ansvar.....hon hjälper mig att sköta materialutlämning
och det blir troligen hon som kommer att godkänna arbetet som kvinnorna gör (hon är tuffare än jag , så det är nog bra).

Moews mamma blev också sugen på att börja jobba......

Khun Pen.....har precis kommit igång, jobbar hårt för att Moew ska godkänna hennes första galge.

2 kommentarer:

  1. WOW!! Så läckra! Min beställning är på väg!

    SvaraRadera
  2. Hej! Sicken idé! Lysande! Då vill jag passa på att tipsa om en annan "style" och det är att sy kanaler av spetsar som man sedan trär på kemtvättsgalgar. En butik här i Göteborg gör så till sina kläder, kläder som kostar 1000-3000 kr plagget.....
    /Madeleine

    SvaraRadera