måndag 4 oktober 2010

helg summering



Vädrets makter var inte alls inne på min linje...ligga vid poolen och surpla paraplydrinkar hela helgen. En eller kanske två blev det i alla fall....mellan skurarna.



Vi som bor här i värmen för jämnan kan ju knappast med att klaga på vädret....nu är det regnsäsong och inget blir bättre av att man sitter inne och tjurar.
Så vi drog iväg på en liten shoppingrunda....i flipflop och paraply, jag har ju sagt att inget kan stoppa shoppingsugna kvinnor;) I början var det inte så svårt att ta sig fram men där vattnet steg upp över knäna var det lagom trevligt.



Vi handlade lite fina tyger som är speciella för Hua Hin, affären heter Phai Bon. Sen skulle vi försöka ta oss tillbaka till hotellet....vi klättrade utmed husväggarna så gott det gick, men var ändå tvungna att vada i knähögt vattnet för det mesta. Inget blev bättre av att en ganska lång orm kom simmande!!!

Vissa har inget att välja på....det är bara att gilla läget. Vi valde ju ändå att
utsätta oss för detta.

2 kommentarer:

  1. Kanonbilder - precis såna som jag skulle vilja ta, men min kamera gillar inte regn. Ungefär var ligger den där tygbutiken? Kan man kanske göra skjortor av tyget på bilden? Gunnar

    SvaraRadera
  2. Tackar för berömet....du kan få skjortor uppsydda i butiken. De har mycket mer att välja på. Butiken ligger på en parallellgata till huvudgatan och Hilton. Lycka till

    SvaraRadera