måndag 29 november 2010

Moews mor....

Moews lilla mamma är mycket sjuk, hon har legat på sjukhus i över en vecka. Jag förstår inte helt vad Moew berättar men jag tolkar det som att mamman har fått en hjärnblödning. Så för tillfället känner jag att jag inte kan lasta på henne mer
arbetsuppgifter när det gäller galgarna. Men eftersom åtgången är stor så får jag själv ta mig en runda ner till Chinatown för nya materialinköp. Jag har haft otrolig tur som stött på flera personer i Bkk, som har burit med sig stora lass av galg-beställningar till Sverige. Jag gissar att det blir många som tänker ge bort "Häng På" galgar i julklapp i år!! perfekt att kunna ge något som glädjer tillverkare, givare och mottagare!!



Moews mamma blommade upp när galgarna kom in i huset. Innan dess hade hon hemlängtan och ville bara tillbaka till norr där hon hade sitt hem fram till att Moews far dog för ett halvår sedan. Egentligen var inte Moews mamma den målgrupp jag tänkt mig till projektet. Men eftersom Moew tog på sig ett stort extra jobb med att hålla lager, distribuera material och ta in färdiga galgar så fick det bli en form av gentjänst.
Lilla mamman var alltid så stolt när jag kom för att hämta upp galgar, tyckte att hon gjorde de allra finaste förstås!!

3 kommentarer:

  1. Ja, stackars Khun Moew, hon har haft ett kämpigt år. Inget som jag önskar den snällaste människan någonsin!! S

    SvaraRadera
  2. En varm kram från det kalla Sverige till Khun Moew och hennes mamnma!

    SvaraRadera
  3. Kan bara räkna dagarna till Tigerns År går över i Harens....då ska det väl kanske bli lite bättre med det mesta.

    SvaraRadera