tisdag 25 januari 2011

Fattiga och rika

På Bangkokinfos Blogg hittade jag denna dokumentärfilm , gjord av en kompis till honom.
Handlar om de stora klyftorna mellan rika och fattiga i Thailand. Mycket bra film tycker jag, den visar verkligheten utan att överdriva.....och nu känner jag starkare än någonsin att det var så rätt att ge Jip (läs under mina projekt) chansen till en universitetsutbildning.

7 kommentarer:

 1. för att få in filmen får du in på http://vimeo.com/18899223. sen klickar du på embeeded och får upp en kod. kopiera koden och klistra in i bloggen och den borde visas! hör av dig igen om den inte kommer upp! kram till dig Annika

  SvaraRadera
 2. embed står det, i högermarginalen, där får du koden.

  SvaraRadera
 3. Klart att det var!
  (det var också rätt av dig att glömma frukten i vår kyl idag...)

  SvaraRadera
 4. Dokumentären berör mig starkt! Jag skänker varma tankar till dig, som ger mig möjligheten och glädjen (!!!) att stötta dina projekt i slummen. Bilderna på Jip berör också!
  Tack till dig och dokumentärfilmaren!

  SvaraRadera
 5. Ojdå,, så jag hade klumpat till det....länken var ju till min blogg!!! och ingen sa något!
  Tack Towis....nu vet jag hur man gör men det tog alldeles för lååång tid att ladda ner den så nu ligger länken direkt till Filmarens egen sida.

  SvaraRadera
 6. Filmen är så välgjord och så välbalanserad att den utan min tvekan är mer än godkänd för någon TV-kanal! Jagt, novisen vid bloggar, hoppas att någon av +50-läsarna hälsar Teppo N ovanstående och mitt tack.

  SvaraRadera
 7. Den filmen ska jag kika på så fort jag har mer tid, sånt är alltid så intressant!

  SvaraRadera