söndag 16 januari 2011

Kan man kalla det.... personalmöte?

Nu känns det som vi är ett team.....igår samlade jag ihop några av de tjejer som
är involverade i galgprojektet. Jag vill att de ska veta vad som händer, vad som är på
gång och vart galgarna tar vägen.

Jag berättade om mina tankar med detta projekt, hur det startat och vad jag hoppas det ska leda till. Berättade också att det finns en "turordning" för vilka som kommer att få jobb i första hand. läs här

Unga, ensamstående mammor och kvinnor som har barn med handikapp, kommer i första hand att få tillverka galgar.....
Får vi in mycket beställningar så får de andra också chansen att hjälpa till.

Tjejerna kände sig stolta när jag visade bilder av deras galgar i olika miljöer. De har lite svårt att förstå hur någon ända borta i Amerika nu hänger sina kläder på en galge som någon av dem suttit här i Thailand och tillverkat.
8 tjejer kom till mötet plus Jip som kom för att översätta. På fotot är det Oi, Suay, Ploy och Moew .....fotointresserade grabbar......vi fick besök av Mikael och Max, två hyggliga svenska killar som har erbjudit sig att hjälpa oss att kunna sprida information om galgarna så fler kan "Hänga på"
Det kommer ni troligen snart att märka.
div>

3 kommentarer:

 1. Visst sjutton är det ett pertsonalmöte och dessutom av en riktigt, riktigt bra modell, som höjer självförtroende och ingjuter tro på den egna möjligheten och dugligheten.

  Ser (tyvärr) att Ploy ännu pressar ihop läpparna hårt. Tänker att det betyder att tandläkaren inte... Hoppas att jag tar fel!

  HANG ON, säger jag med värme till de två M:n och till dig Annika säger jag: Så många härliga och vinnande möten du har haft sedan årskiftet!!

  SvaraRadera
 2. Vid närmare eftertanke... visst sjutton känns det bättre med teammöte, eller är det nu jag inte tänker??? Strunt samma, tjejerna förstår inte svenska och motivet är detsamma vad du än kallar det!

  SvaraRadera
 3. Tack själv för en bra blogg. Alltid kul att följa din projekt i slummen :) Lycka till med galgarna. Tror det kommer att lyckas galant!

  SvaraRadera