tisdag 8 februari 2011

Filminspelning

Igår var det en speciell dag nere i Klong Toeys slumkvarter. Då spelade Mikael och Max in material till det som så småningom ska bli en informationsfilm om galgprojektet Häng På.
Susanna var med och översatte frågorna till intervjuerna och tog lite fina foton som jag nu fått låna.Tänk så otroligt lite man vet om hur mycket jobb det ligger bakom en film.....att det tar år att spela in långfilmer det kan jag förstå men att det också ligger massor av filmande och omtagningar bakom varje liten reklamsnutt det har jag inte tänkt så mycket på innan. Vilket otroligt tålamod dessa kamerateam måste ha....imponerande.
Jag var helt slut efter denna dag.....hoppas det inte märks för mycket på filmen.
De andra "filmstjärnorna" Wasana, Ploy och Oon skötte sig alla fint. I sina mycket ovanliga roller framför kameran. Nu väntar vi med spänning på resultatet.

4 kommentarer:

 1. hallå bangan!!

  spelar ni in en reklamfilm för galgprojektet?!
  va spännande..och roligt..vill veta mer..!!

  måste passa på att gratta dej i rollen som hockeymorsa,fem mål i en match!! johan är banne mej nästan lika fantstisk som du bangan!!

  ja som du märker är jag på databanan igen..
  men jag har tagit en bloggpaus.

  kram mimsan

  SvaraRadera
 2. Kramisar i mängd till alla skådisar,filmarna och inte minst till dig Annika!
  Jag ser med stor förväntan fram emot att få se kända och okända ansikten och miljöer...,

  Jag ser också fram emot all den positiva respons, som dokumentären kommer att ge, när projekten nu blir synmliggjorda "world wide".

  SvaraRadera
 3. Oj vad spännande! När får man se filmen?

  SvaraRadera
 4. tack Mimmi...stora ord. Jag saknar din blogg, kan du inte sätta igång att skriva igen.
  Doris....egentligen skulle både du och Mimsan ha varsin roll i filmen... ni båda är en stor del av att projektet rullar på så bra. Ni är våra ambassadörer!!
  A-M....ganska snart tror jag. Håll utkik på Facebook.

  SvaraRadera