onsdag 30 mars 2011

dax för coffeemorning igen

Lena, Yvonne och jag bjöd in våra svenska vänner på en coffemorning i dag. Dels för att träffas och umgås men också för att visa vad vi pysslar med mer än bara vara "medföljare".


Lena och hennes kompanjon Jenny.....syr upp kläder i Vietnam som de säljer under märket CAT B TONG mest klänningar, tunikor och blusar i häftiga mönster och glada färger. Du kan även måttbeställa kläder.Yvonnes smycken "soi 18" har jag presenterat tidigare.....men jag säger det igen: Smycken som gör mig glad!!!


Å så Häng-På-galgarna förstås.....dom blir man också glad av. Glad blir man också när man hör Doris berätta om hur väninnas make tagit alla hennes galgar till sina kostymbyxor.....när han kommit på att byxorna inte glider av galgen, så nu ville väninnan köpa fler Häng-På galgar!! det tackar vi för.


Förmiddagen var så lyckad så vi har redan planerat in en nästa träff...fast då blir det en eveningcoffee....eller "vine evening" kanske så de som jobbar dagtid får en chans att se vad vi har att erbjuda.


I morgon ska småkalvarna ut på grönbete igen.....exact på dagen 1 år efter förra utflykten läsjag lovar mycket bilder och en reseberättelse i morgonkväll.....om jag inte är helt utmattad efter en dag med alla barn. Att utflykten kan bli av kan vi tacka den generöse "strumpgivaren"för....inte bar honom förresten utan alla kära vänner som ställt upp och sålt strumporna i Sverige och sen skickat pengarna hit igen.....så tack Hanna, Nina, Synna, Doris, Towis, Evalotte, Lotta, Mats och Malin för hjälpen.


4 kommentarer:

 1. Det är så härligt att läsa om ditt liv och jobb i Thailand. :) Underbara kläder, smycken och galgar. Ha det så gott. :))

  SvaraRadera
 2. Var i Kristianstad i helgen och såg "Häng på" galgar "de lyx" i skyltfönstret i en mysig heminrednings affär. Det var häftigt att se dem, jag har ju läst om projektet sedan du började skriva om dem.jag vill också äga dem. Går det att köpa dem när jag kommer ner till Bangkok 18 juni?
  Cicki

  SvaraRadera
 3. Hej i stugan....ja jag har ett helt fantastiskt liv och det försöker jag tänka på varje dag. Hoppas du också har det bra.

  Cicki,visst ska du få handla galgar när du kommer hit, jag får väl boka min hemresa dagen efter ;)

  SvaraRadera
 4. Trevligt med coffea-morning där läckert fanns att "botanisera" i och köpa. De läckra kakorna, kaffet och de trevliga tjejerna.. En kul och för mig annorlunda förmiddag. Tack!!

  SvaraRadera