tisdag 22 mars 2011

kanske en ny leverantör....

.... det är i alla fall vad den här lilla damen och hennes gubbe gärna vill bli.
De första exemplarenav barngalgar var inte mycket att "hurra för" men så enkelt ska vi inte ge upp.Idag har jag varit hemma hos dem och vi har haft en work-shop....mycket skratt och många "mai kaow chai"(jag förstår inte)men till slut lyckades vi få till ett riktigt snyggt ex. Jag lämnade kvar några dussin stora galgar och bad dem öva,öva,öva tills de kommer på knepet.....eller tills vi ger upp och köper in en egen galgmaskin!!

3 kommentarer:

 1. Galgmaskin, finns det? Kul att det växer så och snart blir det lokal, går dit i nästa vecka när Moey är tillbaka. Kram S

  SvaraRadera
 2. finns och finns får väl tillverka den också!!
  Lokal vore kanon så slipper jag ha sovrum och gästrum belamrat med galgar....fattar inte hur Moew lyckas lagra dem hos sig. Men nu har hon byggt en office på 6 m2 så hon klagar inte!!

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt igen...och nu tänker jag på att det fanns PLATS att bygga ett office på. I min minnesbild finns inga obebyggda "plättar".

  Klart att någon kan konstruera en galgmaskin...
  Skulle inte lilla frågan kunna passa på Facebooksidorna?? Och mannen med skruvmejseln, som dörrarna på BCM längtar efter, när de är trasiga++++++

  SvaraRadera