onsdag 2 mars 2011

Nya tags

Nu har vi fixat tags till galgarna även på engelska Hang-On-Hangers och om jag nu inte vore så jäkla kass på datorer och alla knappar så skulle ni fått se de dem....men jag tryckte på en ruta som jag troligen inte skulle, så nu kommer jag inte i fotoprogramet som jag är van vid....och då är jag helt vilsen.Lukas älskar när jag packar galgar....speciellt snörena till etiketterna och bubbelplasten, det låter så roligt när han tramar på den.Nu packas galgar för en Charity Fair i morgon. Tillsammans med några franska organisationer ska jag sälja Hang-On-Hangers. Det ska pännande bli att höra fransyskornas reaktioner, ja andras också förstås.

Om en stund ska jag ner med en nytt jobbförslag till Baan Chvit Mai...de som inte får vara med och göra galgar måste ju få något annat kul att pyssla med :)....berättar mer en annan gång.

Ska också möta en journalist från sverige som ska skriva om vattenförsörjningen i slummen. Så hon vill ha hjälp att hitta intervjupersoner....och sånna känner ju JAG.
Undrar ibland om de inte är trötta på mig som drar dit så mycket folk till de smala gränderna!!

4 kommentarer:

 1. Nyfiken värre är jag på ditt jobbförslag för ungdomarna på BCM och hur det mottagits idag!
  Kanske är det igång, när jag kommer ner. Hoppas det!För vad det än är, så vet jag att dina idéer är rätt och bra.
  Tar plånboken med så jag kan handla t.ex. av kort och schalar.
  Jag har många gånger förundrat mig över att man i slummen klarar av att hålla sig själva och sina barn så rena och fräscha. Har bara glömt att fråga. Får kanske svaret nu.

  SvaraRadera
 2. Längesen jag kommenterade, men jag läser ofta! Du har alltid så mycket på gång och är en driftig kvinna med stort stort hjärta. Kram

  SvaraRadera
 3. tur att Lucas hjälper dej.. så du fixar att hålla alla bollar i luften samtidigt !!

  här i svedala är våren på gång..rätt kallt vissa dagar,men mycket ljusare !!

  kram mimsan

  SvaraRadera
 4. http://galerie-co.com/designers/give-it-bags

  Hej Läser din blogg regelbundet och är nu så förtjust i galgarna som du har projekt runt. Hittade denna sida och tänkte på det som en ide för dig ?! utan att jag vet hur eftertraktade de är på marknaden. Men denna typ av material som kan återvinnas finns väl i Thailand också.
  Vänligen Lena

  SvaraRadera