måndag 11 april 2011

hemma igen....

Nu är jag tillbaka i Bangkok igen efter att ha varit i USA och bara gosat med nyaste barnbarnet i en vecka.


Vem smälter inte för ett sånt här underbart leende??Resan är lång men det inget jag direkt sitter och tänker på när jag väl är på planet, tycker faktiskt att det är skönt att inte kunna göra så mycket. Jag flyger alltid via Tokyo och därifrån direkt till Detroit....sammanlagt tar det 19-24 timmar fast denna gången blev det ett stopp i Alaska också så det tog lite längre tid. Men jag fick se ett otroligt landskap så det var det värt. Fast nästa gång vill jag stanna lite längre och hinna se mig omkring.

I början av veckan blev det flera långpromenader med barnvagnen.....är det något jag saknar i Bangkok så är det lååånga promenader. Men tyvärr blev det regn och rusk i slutet av min vistelse men då passade vi på att ta en vända på IKEA och det är ju inte det sämsta heller.


Cissi och Evelina har läst om stickcafe i slummen....så nu tyckte de att jag kunde lära dem också att sticka....fast jag kan inte säga att de behövde så mycket lektion, det var ju inte länge sedan de hade slöjd i skolan...det är väl som att lära sig cykla....har man en gång lärt sig så finns det kvar någonstans i bakhuvudet.

4 kommentarer:

 1. Vilken lite go unge! :) De är för mysiga de där barnbarnen, jag är glad att jag har mina på lite närmare håll än vad du har.

  SvaraRadera
 2. Åh - jag önskar mig också ett nytt barnbarn! Mina två börjar bli stora...........

  SvaraRadera
 3. Sicket leende farmor får av familjens senaste tillskott! Undra på det.. han har ju en superhäftig och varm farmor.

  SvaraRadera
 4. så söt han är!! och vilket härligt smile!!
  jag förstår att du åker halva jordklotet för att få hålla i ditt fina lilla barnbarn!!

  kram mimsan

  SvaraRadera