tisdag 14 juni 2011

världens bästa Doris


....har jag förmånen att lärt känna. Hon kom in i mitt liv ungefär samtidigt som vi höll på med hus-bygget till Fon och Wasana och genast var hon med på noterna. Då var hon i Bangkok för att hälsa på sin dotter Lena och hade hört eller läst om projektet. Sedan dess har hon varit en eldsjäl när det gäller ALLT som jag hittar på i mina projekt.
Doris har sålt mängder av galgar, det känns som hon har sålt hälften av alla galgar som Häng På projektet har tillverkat fram tills nu. Om hon inte sålt alla själv så har hon förmedlat till andra i sin omgivning som också vill hjälpa till att sälja.


Det kan inte finnas många i Göteborgstrakten som inte "drabbats" av Doris och hennes entusiasm när det gäller att sälja något för att hjälpa ungdomar och andra i Bangkoks slum till en bättre framtid. Jag skulle vilja lägga in det reklamblad som Doris själv gjort och som alla hennes kunder får när de köper galgar....men tyvärr....det räcker inte mina IT kunskaper till.....fint är det i alla fall!


Bilden är Doris egen som jag "lånat" från hennes Fb.
På vår allra första träff blev det ett besök hos hos Wasana
i det då bara halvfärdiga huset.....
Sedan dess har det blivit både fler besök i slummen men också en mailväxling
som betytt oerhört mycket för mig. Doris har träffat nästan "alla" som på något sätt ingår i mina projekt vilket gör att jag nu har förmånen att fråga och få stöttning när jag inte känner mig 100% säker i något ärende och det känns såå bra :)5 kommentarer:

 1. Håller verkligen med om "världens bästa Doris" när det gäller att stötta! Man blir glad bara man tänker på henne. Susanna

  SvaraRadera
 2. och varldens basta Mamma!

  SvaraRadera
 3. Tack snälla ni för alla vackra ord och för allt beröm! Det värmer. Tillsammans kan det göras mycket och det finns fler på Annikas fantastiska "projekt-resa" i Bangkok. Jag tänker då inte minst på alla tjejer i trakterna kring Landsbro...och alla som stöttade det nya huset till Wasana och Fon... och rullstolen till Foom.... och alla andra som gör insatser.. och alla som köper galgar, sockor och snart scarves...
  Kramar

  SvaraRadera
 4. jag blir alltid lika glad när jag läser inlägg från Doris,och jag förstår att hon är en riktig pärla!!

  kram mimsan

  SvaraRadera