torsdag 1 september 2011

Nu flyttar ...

...snart Hang On Hangers in i egen lokal i Klong Toey. Idag ringde Moew och berättade att en lokal, (nästan granne med BCM), var ledig. Vi har länge pratat om att vi behöver en lokal där vi dels kan hålla till och där vi kan ha allt samlat under samma tak. Nu har vi ett lager av tyger oklädda galgar hos Moew och jag får hem de färdiga galgarna till mig som jag sen buntar ihop och packar. Nu kommer allt detta att fixas i lokalen...och på sikt utan min inblandning.

Moew tyckte förstås att hyran var på tok för hög.... men läget är så bra så då får man räkna med att det kostar lite mer. Kanske kan vi öppna ett litet fik framöver och på sätt få igen lite av kostnaden;) Det ev. överskottet på galgförsäljningen ska vi inte betala hyran med i alla fall!

Nu är kontraktet i alla fall påskrivet och i morgon ska jag betala hyra plus deposit. Bra eller dåligt beslut?? det kommer jag och berätta när jag vet svaret.

Nu är det väl bara att ta på sig "blåstället".
Kanske finns någon som läser detta och har lust att komma och hjälpa till att få lokalen inflyttningsklar.....hör gärna av er i så fall!!

5 kommentarer:

 1. Önskar jag hade varit där, dels för att se allt Du skriver om och så för att kunna hjälpa till. Tyvärr räcker vare sig semesterdgr eller kontorslönen till allt man vill göra. Åker till Sri Lanka i april, men bara 3 veckor den här gången. Lycka till med nya lokalen/Gudrun

  SvaraRadera
 2. Drömmen har blivit verklighet!!!
  Läget är kanon på stora gatan precis utanför slumområdet. Nära för HÄNG-PÅ tjejerna och ett utmärkt läge för ett café! Kan inte bli bättre!
  BRA! BRA och BRA igen att inte det (ännu) lilla överskottet ska gå till hyran! Nog ska vi kunna betala den genom att bli sponsorer och fixa sponsorringar (föreningar, kollegor, grannar etc.)
  KRAM och STORT LYCKA TILL!/Doris

  SvaraRadera
 3. Jag är hemskt ledsen att behöva dämpa er entusiasm så här direkt.....men efter en sömnlös natt insåg jag att vi tagit oss "vatten över huvudet" Kostnaderna skulle bli alldeles för höga och det känns inte bra att lägga så mycket pengar på en lokal innan vi ens kan flytta in. Som tur var förstog ägaren och vi kunde ångra oss. men vi letar vidare

  Annika .....måste kommentera som anonym annars försvinner vad jag skrivit.

  SvaraRadera
 4. Trist att ägaren inte vill reparera (och sänka hyran),för en lokal med det läget är strålande!

  SvaraRadera
 5. Håller med dig Doris....och det var inte ens säkert att vi skulle få sätta in en fönstervägg mot gatan inte ens vi betalade. Nu ska Moew flytta ut sitt kök för att galgarna ska få plats hemma hos henne....

  SvaraRadera