fredag 4 november 2011

Äntligen....IKEA

Klart att jag bara var tvungen att ta en sväng till IKEA Bangna på öppningsdagen. Innan dess hade jag hunnit med att fira 50-åringen Cilla med skumpa och god lunch på hennes balkong.
Ända sedan jag var ung(yngre)så har jag vissa tillfällen då jag blir väldigt emotionell. Skolavslutningar är en, musikkårer en annan och förstås nationalsången på sonens hockeymatcher.... troligen inget jag är ensam om. Men....igår fick jag samma känsla när jag klev över tröskeln till IKEA Bangkok...gråten börja bubbla upp och man inte vet riktigt vad man ska göra .

Direktimporterade knätoffsprydda gossar underhöll....snacka om exotiskt.Den lilla damen njöt av musiken och applåderade frisktVi ska snart byta lägenhet och jag har bestämt mig för att inte köpa en pryl innan den dagen är över.
Fast en vattenkanna behöver jag verkligen så den fick hänga med ända fram till den lååånga kassakön, där övergav jag den.....får väl åka dit en dag då thailändarna är på jobbet.

Trodde först att det var svenska priser....Vad kostar en EKTORP i Sverige??

Snälla, snälla, snälla....kan jag få en ny säng och sänghimmel??
jag är helt säker på att pappan föll pladask för dotterns böner.....

5 kommentarer:

 1. Åh vad roligt o se! Härligt att det nu öppnat! En vit tresits ektorp soffa kostar 2995 svenska kronor! Verkar vara lite billigare o handla i Thailand då! =) Kramar ida

  SvaraRadera
 2. Svensk stjärnreporter på öppningsdagen. Suveränt. Ska genast lägga in din rapport som länk i min blogg.

  SvaraRadera
 3. Ha, ha... aldrig förut hört om någon, som går tomhänt fr IKEA! KUL att ni äntligen, efter år av önskan, fått varuhuset
  på plats!

  SvaraRadera
 4. En av knätofsarna kanske riksspelmannen från räkfrossan som vi pratade med om du minns?

  SvaraRadera
 5. Wow - svenskast av allt svenskt? IKEA - och nu i Bangkok!

  SvaraRadera