söndag 8 januari 2012

Nytt år och Cilla i etern

God fortsättning på nya året.....alla bloggläsare. Det har varit glest med inläggen en lång tid nu det beror inte på att jag inget har att berätta eller skriva om utan att tiden helt enkelt inte räcker till. Sedan mitten av dec har det varit full rulle med flytt, galgleveranser, och en fantastisk jul och nyår med HELA barn och barnbarnskaran samlad i Detroit. Nu tillbaka i Bangkok igen.....nytt år och nya löften.....Susannas blogginlägg stämmer ganska bra på hur det brukar bli med mina löften eller tankar om ett bättre levende. Jag lovar i alla fall att fortsätta hålla mig frisk och någorlunda sund även detta år.....vara LYCKLIG & GLAD

Medan jag har varit julledig så passade min goa kompis Cilla på att sprida Häng På projektet i radio Kristianstad....Lyssna: Cilla: ”Unga, ensamstående mammor som har ett handikappat barn”

5 kommentarer:

 1. Ha en bra fortsättning på 2012!

  SvaraRadera
 2. Har lyssnat på SR och det var ett jättebra reportage!
  Skönt att höra att ni haft det bra, hoppas att 2012 blir ännu bättre och gladare!!

  Kramar...

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat Cilla och SR!!!!Kul att lyssna till röst jag känner igen..och när det desutom handlar om ett projekt vi gillar!

  SvaraRadera
 4. God Fortsättning på nya året och välkommen hem igen.

  Jag vill bara tala om att jag är så otroligt glad och tacksam för galgarna. En bild ligger på Fb (häng-på). De gör mig glad varje dag.

  Stor kram till dig och tjejerna!

  Brittmari i Örebro

  SvaraRadera
 5. Heja Cilla och välkommen hem!! S

  SvaraRadera