onsdag 16 maj 2012

Heldag på MBK

Jag har bestämt mig för att fixa en informations planch för Hang On Hangers....det har varit en del pysslande både för mig och mina vänner innan vi kommit så långt så jag hade bilder och text samlat på ett USB-minne.
Så nu skulle det bara printas..... 
Kvickt och lätt...trodde jag, när jag i morse stack direkt från yogan fortfarande i träningskläder. Jag "hängde" på låset till MBK 1 min i 10.....vidare till fotoshoppen...ingen där, så jag satte mig på Starbucks och åt frukost. Då hade de öppnat....men den personal som kunde designa skulle inte börja förrän klockan 12!!! Ingen ide att åka hem så jag passade på att ta en ansiktsbehandling...det skadar ju aldrig!!!

Nu då....nu skulle det väl fixa sig? Nä, nä, nej.....att desiga skulle ta 2 dagar!!! då blev jag arg....tog mitt stick och gick.....vidare till grannen som snällt satte sig och fixade till så bilder och text hamnade där det skulle.....men sen visade det sig att de hade inget att trycka upp bilden på....och det skulle ta 2 dagar att fixa fram!!! Så då fick jag köpa ut deras design...knallade tillbaka till första stället igen.....bad dom väldigt snällt att printa åt mig. Resultatet blev bra tycker jag..... Hang On Hangers nya planch.  I morgon ska den invigas på Summer Treats (se inbjudan nedan)....det var ju därför det var lite bråttom ;)


Eftersom Hang On Hangers är ett charityproject så  kunde vi få komma med
på ett hörn...utan någon avgift.

5 kommentarer:

 1. KanonBRA!...Önskar HÄNG PÅ lycka till i morgon!

  SvaraRadera
 2. Lycka till/Gudrun

  SvaraRadera
 3. Bra Annika att du är envis och vet vad du vill!
  Lycka till imon!
  Kramkram

  SvaraRadera
 4. Visst är det Thailand i ett nötskal ha ha, har gjort samma sak så många gånger och tror varje gång att det ska flyta på...
  Men planschen blev ju bra!

  SvaraRadera