onsdag 15 augusti 2012

tillbaka på bloggen igen...

OM det mot förmodan fortfarande finns någon som besöker denna blogg så får jag börja med att ursäkta mig för att den inte uppdaterats på sådär en 2 månader. Jag har tagit semester och verkligen kopplat bort allt vad bloggar och datorer heter denna sommar. Bara gluttat lite på fb då och då för att inte missa allt för mycket....

Idag en vecka senare än planerat är jag nu tillbaka i stan igen....inte riktigt fitt for fight men det dröjer nog inte så länge innan jag kan dra igång nere i slummen igen. Ett litet äventyr på hustaket(skulle ta bort mossa) fick ett snabbt slut då stegen gled iväg samtidigt som jag bara fått upp ena benet på taket. Resultatet blev en fraktur i foten, ett jack vid ögat, tilltryckta revben och diverse andra blessyrer....såg ut som jag hade gått en boxningsmatch ungefär. Så 5 veckor med gips och kryckor blev straffet.... 2 av dom har jag kvar :(.


Det har varit några turer till Eksjö....här sågas gipset upp för att jag ska få flyga så det lätt kan tas av om något skulle hända.

Nu stoppade ju inte skadan mig från att fara runt och hämta och lämna galgar lite här och var....det blev bl a ett besök i Älmhult hos Eva....där fick jag lite nya uppslag på grejer som vi kan tillverka i lokalen nu när vi kommer att skaffa några symaskiner...


Visst är den fint.....Evas egentillverkade brödkorg. tror nog jag ska kunna visa några av tjejerna hur man gör.

Hanna och Viktoria släpar på en jättekruka som kom med en stor galgleverans.....tur för mig som har så många som ställer upp....speciellt när det gäller Häng på galgarna

Ibland hinner vi inte bunta galgarna innan de skickas.....men vad gör det när man kan sitta i en trädgård i älmhult och njuta samtidigt som man sätter på lappar och knyter rosetter.

efter det bar det av mot Växsjö och Carpe Diem mini där det nu också finns galgar till försäljning.
Andra ställen i Småland som också säljer Häng På galgarna är..... Nytt & Nött i Vetlanda,  Golv-City och Lönns i Sävsjö....å så webbutiken Brogatan 
...och om några dagar dimper det ner ännu fler galgar och då i Boråstrakten

14 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka. Lycka till med läkningen av foten och lycka till med dina projekt i Klong Toi, skall bli kul att höra hur det har gått under sommaren.

  SvaraRadera
 2. tack för det....jag lovar att berätta vad som har hänt i Klong Toey medan jag varit borta...en del av det i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Härligt - jag har saknat dig!

  SvaraRadera
 4. Glöm inte att ringa Moey, hon undrar vad du gjorde på taket? Välkommen hem, kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. lovar att ringa och berätta...fast hon kommer nog inte att tro det ändå!

   Radera
 5. Himla otur, men kanske tur i oturen att det inte blev värre ändå! Hoppas det går bra och att det läker som det ska.
  (Att låta mossan växa fritt på taken kanske inte är så dumt ändå...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag är jätteglad att det inte är värre än så här...jacket vid ögat kunde lika gärna slutat med ett skadat öga. Mossa är vackert...även på taket

   Radera
 6. Äntligen tillbaka!! Kul att få läsa om bkk igen! Krya på dig i benet!, Johanna

  SvaraRadera
 7. Låter jätte spännande med galgarna.. hur ser dem ut (kan man få en närbild) och har ni andra saker som ni tillverkar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. hej Cattis....om du klickar på informationen i högermarginalen så kommer du in på bla facebooksidan där finns en hel del bilder, CNNgo har en bra artikel och filmen visar en del av galgtillverkningen.
   Vi har planer på att göra ytterligare saker...nu när vi har en lokal så blir det så mycket enklare att göra verklighet av alla ideer som poppar upp.

   Radera
 8. Låter jätte bra med fler produkter och dem är verkligen fina :)

  SvaraRadera
 9. Äääälskar galgarna - ser att du packar upp fler rosa där på bordet i Älmhult! ;)

  SvaraRadera