tisdag 8 januari 2013

Härligt med yoga igen


Visst är det konstigt att det ska vara så svårt att hålla igång med sina annars så inrutade rutiner så fort man ska resa eller ha gäster.

I mitt fall tänker jag på yoga som jag faktiskt kan utöva var jag än befinner mig om jag bara bestämde mig för det ....men så blir det aldrig, tyvärr. Jo, ibland gör jag faktiskt några stretch-övningar efter tandbostningen men det är det enda.


Igår var jag i alla fall tillbaka i min älskade yoga studio på Sukhumvit soi 55 igen. På vägen dit kände jag mig som en åttioåring....en höft som värker mer än vanligt och sviter av för mycket mat och och dryck under helgerna, inte roligt alls!! Men efter 1,5 timmes Iyenga yoga....mycket stretchande övningar, så kände jag mig som en ny människa när jag gick därifrån....Jag kände mig både längre...smalare....gladare och faktiskt lite snyggare också ;)....och så kändes höften sååå mycket bättre.

det är helt fantastiskt vilka fördelar Iyenga yogan har .....genom att andas och öppna upp igenkorkade leder och andra ömma punkter så blir man som en ny människa. Iyengastudion i Bangkok  kan jag rekomendera till alla som är lite stela eller har krämpor...under åren jag  har tränat där har jag sett så många
människor med ryggproblem och annat som har blivit så mycket bättre....yogalärarna är otroligt kunniga och utbildningen är lång.... 

Nu ska det inte bli något mer slarvande.....yoga 2-3 ggr i veckan är vad som gäller!

tack Susanna för du tandembloggade med mig så bilden kom på plats, skönt med vänner när det krånglar till sig i datavärlden.

6 kommentarer:

 1. Det låter som om det kunde vara något för mig...Kram från hon med resfeber!

  SvaraRadera
  Svar
  1. alla gör efter sin förmåga och vi använder mängder av redskap som underlättar för dem som har problem att göra någon övning...välkommen till värmen, kommer ni till Bkk så hör av er.

   Radera
 2. Jag ska faktiskt ta och kolla om det finns att tillgå i närheten av mig någonstans - det låter som om det vore välbehövligt även här!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ...gör det och jag lovar att du blir fast...det är både välgörande och kul!!

   Radera
 3. Att känna sig både längre...smalare...gladare och t.o.m lite snyggare vill jag också! Får väl kanske undersöka det här med yoga jag med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte om min tidigare yogalärare Maria kör några grupper i Göteborgstrakten nu sen hon flyttat hem....så kolla om det finns Iyenga yoga...tror du skulle gilla det lika mycket som jag gör.

   Radera