fredag 11 januari 2013

Lyxig fredag....

...efter morgens yogaklass och en tur ut till Angas 1:or för att kolla till det lite i väntan på nya hyresgäster, så blev jag bjuden på en riktigt bra lunch på en av resturangerna här "hemma på min gata i stan". Helen, en fd bankokbo är tillbaka några dagar så vi skulle passa på att ses innan hon lämnar stan igen.  Som jag berättat tidigare så kryllar vår soi av bra matställen....Via Vai är kanske inte mitt no 1 ställe men så har jag aldrig tidigare ätit lunch där. Vi åt set menu....`för 299++ och den var riktigt bra....först 2 bruschetta, så soppa, 2 olika att välja mellan....sallad 3 att välja på och 6 olika pasta eller pizzor, det mesta av våra pizzor hamnade dock i "doggybag", inte för att de inte var goda...utan för att de inte fick plats i magen....till sist kaffe efter behag!!!

Nu skulle jag inte behöva mer mat idag men ikväll blir det minikräftskiva med några tjejer....så då slinker det nog ner lite till ;)

 
Via Vai ligger ca 100m ner på Sukhumvit soi 8.....stället kallas också White, antagligen för att deras uteterass går helt i vitt. Så gott som varje kväll har de live band som spelar. Jag läste att italienaren som äger Via Vai tidigare har jobbat på Pizzeria Bella Napoli, på Suk, soi 31 i många år. Bella Napoli har stans bästa pizzor enligt de flesta av mina italienska vänner....så Via Vai kanske snart är uppe på en 2;a plats. Ha en härlig fredag....
 

3 kommentarer:

  1. Det där lät bra............Detsamma till dig! Kram från Phuket en tidig morgon (tidsomställningen ställer till det......)

    SvaraRadera
  2. önskar er fantastiska dagar nere i syd...vi kanske ses

    SvaraRadera
  3. Det lät inte dumt alls! Ha en bra helg!

    SvaraRadera