fredag 19 april 2013

Personalresa.....

...från början var det nog mest på skämt som vi började prata om att åka iväg någonstans tillsammans. "VI" det är gänget som alltid ställer upp och buntar galger, klipper tyg och fixar så både de själva och de andra kvinnorna ska ha material till att göra galgar. Redan från första träffen gjorde jag klart att INGEN får något extra betalt för detta....jag trodde först att det skulle bli protester men de förstod att man inte kan få betalt för allt man gör. Ett troget liten gäng har ändå dykt punktligt varje gång, minst 1 ggr i veckan, ungefär 4-5 timmar brukar vi jobba varje gång och den enda lön de får är dricka och lite snacks.
Nu ska vi göra en resa till Koh Samed tillsammans....planerar att åka den 11-12 maj men eftersom lågsäsongspriserna börjar gälla först helgen efter så kanske vi flyttar fram det en vecka. Oj, vilket tjatter det blev när jag igår kväll gick med på att vi ska åka....tänk er ett 10-tal personer som aldrig varit vid havet förut, tror bara det är Moew och hennes barn som tidigare sett havet. De höll på att skratta ihjäl sig när jag frågade om de har bikinis eller om jag ska fixa det åt dem ;) Jag ser fram emot att få visa dem min favorit ö....det kan ju inte bli annat än bra :)Nu ska jag boka hotellrum....det bästa vore att hitta ett som rymmer oss alla "a la thaislyle" men det finns väl inte så stora logement.
eles Här är de flesta av gänget som som ska med....Näns farmor ska också få Hänga På för hon har aldrig varit på någon semester tidigare och det är ju mycket tack vare henne som Nän klarar av jobba med galgarna samtidigt som hon har sina båda småtjejer att hålla reda på.l Egentligen skulle väl alla som gör Hang On Hangers få följa med men det känns som ett alldeles för stort projekt....kanske nästa år då är vi ju några fler som har resvana ;)

16 kommentarer:

 1. Vilken underbar idé! Det är de verkligen värda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas verkligen att ide håller....så alla kommer hem helskinnade och lyckliga!!

   Radera
 2. Åh, vad härligt! Jag är helt säker på att alla är värda det och jag hoppas verkligen att ni får en underbar semester!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ....att de är värda denna resa är ingen tvekan, nu gäller det att fixa allt så det blir så bra som möjligt.

   Radera
 3. Så kul! Riktigt ser hur det här härliga gänget gapskrattande rullar runt i vattenbrynet i shorts och T-shirts!

  SvaraRadera
  Svar
  1. tror jag ska köra samma dresskod denna gång...

   Radera
 4. Vad roligt att läsa detta. Detta räddade min kväll efter en minst sagt tuff dag på jobbet. Blev så glad att jag grät. Unnar er alla en underbar vistelse på Koh Samed. //Synna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är väl för go Synna...hoppas de inte är föör hårda mot dig på jobbet. Du kanske ska komma hit och hänga med till Koh Samet??

   Radera
 5. Fantastisk idé. Oj vad du kommer att ha roligt, jo de andra också.......men det blir nog kul att se dom i en annan miljö. Åka buss långt, åka färja, ta in på hotel, äta på restaurang, bada i ljummet vatten, och inte minst titta på alla knasiga falanger som badar nästan nakna....
  Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blir nog många..."för-första-gången-någonsin- upplevelser" under denna resa. Nu gäller det att hitta ett bra och prisvärt hotell ...

   Radera
 6. Underbart Annika:) kram/ Mimmi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ville ta med Wasana men tror Fon mår bättre här hemma....kanske nästa gång.

   Radera
 7. Åh, vad bra att ni gör en personalresa, det stärker er ännu mer, Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänkte att du skulle föjla med och stärka dig!!

   Radera
 8. Underbar start denna soliga söndagsmorgon att läsa om er personalresa!!!Åh tänk om Wasana kunnat hänga på...

  Kramelikram från Mimsan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer fler tillfällen....men då ska vi nog inte ta koh Samet utan ett mer handikapp vänligt ställe.

   Radera