måndag 20 maj 2013

Jetlagad...

Lite tillknycklad och super-trött känner jag mig efter denna dags bravader. Tröttheten skyller jag helt på att jag fortfarande har sån jetlag....I natt satt jag här vid köksbordet i 2 omgångar och löste suduko och drack te, höll lite koll på hockey också innan jag till slut gav upp och gick och la mig, då var klockan 04!! Så ikväll hoppas jag att John Blund har fattat att det är thailandstid som gäller från och med nu ;)


Idag har jag mest hållt till nere i lokalen....gissa om det är HETT??? Tror jag ska börja erbjuda bastukvällar framöver! Men det är bara att gilla läget....tills vi bestämmer oss för att sätta upp innertak i lokalen....snickaren har redan varit over och försökt övertala oss.





Förmiddagen packade jag ihop 3 stora kassar med galgar som senare idag har lämnat Thailand....en gick till min namne Annika i Singapore....där säljer hon Häng På galgar som smör, detta blir tredje leveransen på kort tid, väldigt kul.


Innehållet i de andra 2 kassarna fick flytta över till postens lådor och är nu snart på väg mot Schweiz, där Marianne ska sprida dom vidare. Men fy så trist det är att betala de dyra frakter som blir.....och som sen måste bakas in i säljpriset. Hoppas ALLA som kånkat med sig galgar åt oss under åren förstår vilken fantastiskt god gärning de gjort/gör!!


På eftermiddagen fick jag besök av Christina och två fd kollegor till henne, och det är inte omöjligt att detta besök komer att leda till ytterligare chans att sprida Hang On Hangers....men det får jag skriva om en annan dag :) Sov Gott...zzzz

4 kommentarer:

 1. Jetlag är pest - sov så gott i natt! Kul att det går så bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag sov som en stock....så skönt

   Radera
 2. Tack och kram Annika för dagens sms: I dagarna landar de läckra HÄNG PÅ också in i Göteborg med Lena, som kommer på blixtvisit. Om ytterligare någon/några veckor kommer Mimmis båtlast med ytterligare leverans...
  Nu gäller det att få nyfräs på försäljning! Du, som läser, är hjärtligt välkommen att dra ditt strå till stacken för kvinnorna och barnen i slummen! Kram till alla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blev ett stort lass av galgar som Lena så snällt fraktar hem....massor av rosenmönstrade, vår "bestseller" och en hel del andra snygga färger och mönster!!

   Radera