lördag 12 oktober 2013

Hang On Hangers nya folder.....

....nu kan jag inte hålla mig längre, måste visa er vår nya Hang On Hangers folder.

Den blir så otroligt fin och jag är så glad att jag hittade en annan Annika....det roliga är att jag hade inte en aning om Annikas bakgrund när jag "fick för mig" att fråga om hon hade lust att hjälpa mig. Känner att jag varken kan eller hinner ta fram ett nytt informationsmaterial till Hang On Hangers. Så det var efter att jag hade läst hennes blog där hon beklagade att hon hade lite långtråkigt sedan hon flyttade hit till Bangkok....och sånt har jag svårt att bara glömma ;)  så egentligen vill jag göra henne en tjänst....och ge henne något meningsfullt att fylla sin dag med.....senare visade det sig att jag lyckats spåra upp ett riktigt proffs...... Derner Advertising 

Vi behövde förnya oss.....våga lite mer och hitta nya vägar att sprida HoH. Så Annikas sätt att ta fram galgarna som en inrednings- och mode detalj känns så RÄTT, hon gör det utan att ta bort det viktiga med att det också är ett hjälpprojekt.... ett win-win project.

Foldern är 6-sidig och kommer att bli ungefär 15x15 cm....att se den som ni ser den här känns det kanske lite rörigt.... men det är den inte när man viker sidorna. Vi kommer senare att rycka den även på svenska....och det kommer förstås också att finnas en nätversion av dessa också.


 
sida.....5, 6 och första sidan


 
sida 2,3 och 4
 
 
Det är väldigt roligt att kunna berätta att denna folder har kommit till utan några som helst kostnader för Hang On Hangers....Byrån som trycker har gett oss ett otroligt bra pris eftersom vi är ett charityprojekt och vår nya sponsor Nordic Hangers går in och sponsrar trycket....Annika och Derner Advertising gör detta helt utan ersättning detsamma gäller också för Bildverkstaden och alla fotografer. Så vad säger man?? STORT TACK till ALLA som bidragit, ni är underbara!!

8 kommentarer:

 1. Ja, vad säger man; en superfin TRYCKSAK. Snygg layout och så gillar jag rubriken med det dubbeltydiga budskapet på första sidan. Och "Knorren" med hangon i nya(?) logon är outstanding. (Att du kallar FOLDERN för broschyr i rubriken har jag som tryckerinörd överseende med.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Halvnöjd, ha,ha. (Det står broschyr i första raden av texten.)

   Radera
 2. Broschyr, trycksak, folder..nu skrattar jag! DEN är riktigt, riktigt fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu hoppas jag att det är rätt benämning I både rubrik och text.....skönt att bli rättad ibland.

   Radera
 3. Vad har Annika för adress till sin blogg? Skulle vara roligt att läsa:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annikas Blogg

   http://lettersfromsiam.se/

   Radera
 4. Men så fin! Grattis - suveränt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack....ja den här är vi väldigt stolta över

   Radera