fredag 14 mars 2014

Så kom HON då äntligen......

...våran Doris. Så mycket gott hon gör och har gjort för Hang On Hangers ända sedan jag startade detta projekt. Nu är det mer än 2 år sedan hon var och hälsade på så det är mycket som är nytt....lokalen, många av tjejerna och sälvklart det nya huset som antagligen kommer att bli klart innan hon tar en väska med galgar och åker hem till Göteborg och ser till att ännu fler Hänger På :)Foto från övervåningen....man kan ju undra vad som förhandlades där nere mellan Doris och Wasana ? Alla vill att huset ska stå klart så fort som möjligt....alla utom Wasana, som älskar när det är lite mer liv och rörelse än i vanliga fall....


Tre byggjobbare i full gång....snickarns fru såg vi inte av, hon var nog och handlar mer material!! Jag hoppas det är trappvirke hon köper....för en riktig trapp ska det bli, även om jag nu hört viskas att snickarn tycker det duger med stegen som finns där nu....icke sa Nicke...en barnsäker trappa ska det bli om jag så ska bygga den själv!!


Lite trist....den fina palmen har strykt med....vet inte om det har så mycket med bygget att göra för den fick ju plats ändå....nej det var en kokosnöt som ramlade ner och raserade ett av Andehusen som stod nedanför....jag tror/hoppas att de var rädda för att någon människa skulle bli skadad om det händer igen.


Det där med säkerhetstänk....finns inte med över huvud taget, man får ju kalla kårar då man ser hur han balanserar barfota på reglarna....fast och andra sidan så kan han ju hoppa vidare till grannens tak om han tappar balansen.


Doris och jag tog en lunch på Munjais mysiga cafe.....Pomelo sallad, Pat thai och Rocky Road och var sin stor balja kaffe....ett gott avslut på en runda i slummen.

4 kommentarer:

 1. Även om människorna inte skrattar så utstrålar bilderna glädje och engagemang. Och, vilket risktagande. Tänker jag när jag ser allt med svenska ögon.

  SvaraRadera
 2. kul att du ser att det finns glädje med när huset byggs....det är mycket skratt menjag är inte så bra på att fånga dom på bild...för då har jag fullt upp med att skratta med. Ja det är hemskt att se vilka risker manga tar inte bara på byggen utan för jämnan.

  SvaraRadera
 3. Netta. mars 15. 2014 det verkar gingligt och stå så där på ett par plankor, jag fattar inte att man kan va så smidig och vig. kul att du fått" Sverigebesök" igen . pomelo är det en frukt???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha....gingligt, det ordet har jag nästan glömt, undrar vad det heter på thai? Pomelo....tror jag du har sett, det är en stor citrusfrukt sötare och godare än grapefrukt. Börjar bli ganska vanlig i svenska affärer också, har jag hört.

   Radera