lördag 29 maj 2010

curfew....passar mig


Fredag kväll i Bangkok och vi var 10 flickor som träffades på Los Cabos för att äta mexicanskt och dricka mexicanskt!!


Det blev många kannor margaritas och även tequilas(inga kannor).....men redan klockan 10 var det slut på det roliga, då skulle personalen stänga för att själva hinna hem innan 12......vi gjorde ett försök att gå vidare till en natt klubb men den var stängd....så provade vi en engelsk pub på vägen hem, men inte ens en öl ville de servera efter klockan 11.....så då går man hem och lägger sig......och är pigg som en mört dagen efter!!!!

passar mig helt perfekt.....att börja fester klockan 6 0ch sluta 12, jag har aldrig förstått vitsen av att vara uppe hela natten och vara dötrött hela dagen efter......fast det är klart att jag inte vill att det ska bli curfew fler gånger.....jag får väl försöka att inte alltid vara kvar till siste man....kvinna som jag oftast är.
Surt....sa räven!!!


Lördag i Chinatown......precis som vanligt. Kokhett, trångt och crazy...... I likehandlade.....ett dussin tygkassar.....50 ringar..... bingovinster......tyg till en klänning
that's it ; )

4 kommentarer:

 1. Var i China town hittar man den här soien??

  SvaraRadera
 2. ja, tequilan var det inget fel på, men limen var sur!
  Var jättetrevligt igår och trevligt att vakna upp helt ok. Ledsen att jag inte hängde med till Chinatown, men Justin hade andra planer och jag har jobbat för mycket i veckan, så det var hans dag idag.

  SvaraRadera
 3. Åh önskar jag hade varit där med er (under andra förutsättningar ..) !

  SvaraRadera
 4. Oj, så trevligt det ser ut, hoppas att det vat mysigt. Håller helt med. Festen kan börja vid 14 och fortsätta fram till 24 that's nice/Kram Susanna

  SvaraRadera