måndag 7 mars 2011

en oas mitt i Bangkok

Det finns en liten oas här i Bangkok som jag besöker då och då. Bara att komma in på gården får mig att slå av på takten. Känner mig som tjuren Ferdinad när jag kommer dit.....vill inget annat än sitta där och dofta på blommorna, titta på fiskarna och höra fåglarna. Det otroliga är att den ligger bara 150 m från Sukhumvits hårt trafikerade gata.....och det känns
som man är mitt "ute på vischan"


Här finns Restaurang & Cafe, där man serveras mycket god thaimat....deras morning gloroy var den bästa jag ätit på länge. De har både a la carte och set meny. Man sitter i olika små rum vilket gör stället ännu mysigare.
och en Shop som säljer massor av "småpryttlar" med asiatiska inslag.
Öppet 7 dagar i veckan.
Visst ja namnet: near equal

4 kommentarer:

 1. Var ligger den, är den värt ett besök när vi kommer till Bangkok i juni?

  Cicki

  SvaraRadera
 2. Phrom Phong...Sukhumvit soi 39

  SvaraRadera
 3. Oj - det är mycket Bangkoktips så det måste bli en tur till Bkk nästa resa.........

  SvaraRadera
 4. Go kväll från Sverige. :) Kikar in här för första gången men inte den sista. Va spännande att följa dig och ditt liv i Thailand. Vilket fantastiskt jobb du gör!! :) Det är bara sånt en annan drömmer om att bo utomlands, eftersom man är för feg. :) Men det är ju inte försent än. :))

  OM du har facebook så kika in på en sida som heter "Niza Engdahl kidnapped", såg det precis och det är en svensk pappa som har fått sin dotter kidnappad i Thailand.

  Ha det så gott.

  SvaraRadera