tisdag 10 maj 2011

på väg....

Att Stefan packar resväskan och åker iväg är inget nytt, men att han åker till Sverige händer inte så ofta. Nu ska han i alla fall dit på jobb möten. Så då erbjöd sig att ta med sig "lite" galgar. Jag är ju snabb att berätta om alla de andra som brukar bära hem både 20 och 25 kg åt oss. Så han ville inte vara sämre så han lovade att ta 30kg!!!
Räkna med att det snart "väller in" galgar över södra Sverige. de flesta galg seten ska till Skåne där planerar Cilla att stå på marknad och sälja Häng På galgar framåt sommaren.
En del av packningen hamnar hos Maca som säljer vidare på sina homepartyn.Full lastad make på väg till flyget....han lånade faktiskt ut halva sin resväska också....så där klämde jag ner 10 extra set.
Äntligen har jag hittat några packväskor som inte har Hello Kitty och annat pluttenuttigt mönster....dessa är väl inte så tokiga. I varje kasse får det plats 50 galgset som tillsammans väger ca 15 kg.
Bra att veta om någon inte har fyllt sin kilokvot på flyget.....hör av dig om du vill hjälpa Häng På galgprojektet att sprida sig ännu mer.

2 kommentarer:

  1. Heja alla,släktingar, vänner och vänners vänner, som tar med galgar i bagaget!!!! Kramar till er alla!!!

    SvaraRadera
  2. Galghumor.....kram S

    SvaraRadera