lördag 14 maj 2011

Release-party....

Varje lördag håller Moew en träff för galgtillverkarna hemma i sitt hus, då går de bla igenom om några galgar inte håller "snygghetskravet". Idag fick Oon med sig flera
dussin hem igen för hon använt fel lim och för mycket....bara att göra om och se glad ut ;).

Informations videon om Häng På projektet är helt klar nu och självklart är det huvudaktörerna som ska få se den först av alla. Den kommer inom kort att finnas på Youtube så alla som vill kan se den. Jag lovar att lägga länken här på bloggen också.Hela det förväntansfulla gänget.....först filmvisning och sen tårtkalas.Det är ju inte alla som gillar att se sig själv på film....Ploy vågade inte ta bort händerna från ansiktet första gången vi visade men den rullade på många gånger och sen tror jag hon var rikigt nöjd....hon också
Wasana dök upp lite sent.....hon hade tänkt ta med sig Fon men eftersom det regnade

blev det inte så. Hon och Lukas delade en tårtbit och var nöjda. Filmen gillade hon också, och hon var inte speciellt generad, men så är hon också den som är mest van vid fotografer.....jag tar ju alltid med en massa folk hem till henne!!Mikael med sin del av tårtan.....det blir den enda betalningen han får och det tror jag han är nöjd med. Hoppas han förstår hur otroligt glada vi är för all den hjälp han har gett till Häng På Galgar.
Tack vare filmen och många fina foton, har han gjort galgarna till något väldigt speciellt.....
något som gör dessa kvinnors arbete till något att vara stolt över. mig också förstås ;)

Mikaels hemsida finns det fler filmer som han gjort.
Mikael har inte varit helt själv om att göra filmen, Max har varit med och filmat men han är tillbaka i Sverige så han missade vårt Release Party idag!

2 kommentarer:

  1. Nu väntar och längtar jag efter att få se filmen i release-versionen. Hittar den inte i kväll varken på YouTube eller på Mikaels hemsida.
    (Bra med länk på bloggen OCH på HÄNG PÅ/HANG ON Facebook!!!)

    SvaraRadera
  2. Fantastisk film Annika och Mikael! Hurra

    SvaraRadera