tisdag 31 januari 2012

såå svenskt blev såå thai...

Nu har jag varit på IKEA 2 gånger de senaste veckorna....båda gånger med långa inköpslistor. När jag vandrat ut från varuhuset har endast ett fåtal grejer kunnat bockas av på listorna. OUT OF STOCK tags hände och dinglade på det mesta som jag var där för att köpa. Så det blev ingen byrå, inga dörrklädhängare, inget diskställ...osv. men det blev ju förstås en massa annat som jag "glömt" att skriva upp på listan ;)


KROPPKAKA....hur svenskt är inte det? om jag skulle gissa vad IKEA använt det ordet till så hade det i alla fall inte varit på....


...något så typiskt thai som dessa thaibestick...gaffel och sked meningen kniv, tror inte det finns en enda thai-resturang i hela Bangkok som inte har dom.


det var inte bara inne i varuhuset som grejerna var out of stock....i matbutiken gapade hyllorna tomma....fast gillar man sylt så ska man inte klaga.

det är väl bara att gratulera IKEA till de fantastiska siffrorna...hörde att deras försäljning låg 30 procent högre än förväntat under de första månaderna. Då är det väl inte så konstigt att allt jag behöver är slut...fler än jag som har god smak.

3 kommentarer:

  1. Visst känns det absurt att se alla dessa svenska namn!? Sedan är det underligt, att det verkar inte spela någon som helst roll var man kliver innanför dörrarna på detta varuhus, så hittar man massor av saker som man bara inte kan förstå hur man har kunnat leva utan så länge...;)

    SvaraRadera
  2. Jag skall nog ta en vända snart igen - har mätt klart alla bänkar och hurtsar....see you!!

    SvaraRadera
  3. Nu vet jag precis vad jag INTE ska göra i Bangkok - åka till IKEA!

    SvaraRadera