onsdag 22 februari 2012

Bloggare på besök i storstan

Ofta träffar man ju nya människor genom vänner och vänners vänner....de senaste åren har jag träffat många nya vänner genom min blogg eller från vänners bloggar....så är det med Marie-Anne och Monica.....två kvinnor från lilla Rörö...en ö utanför Göteborg. Att vi från början kommit in på varandras bloggar beror på att de båda är förälskade i Thailand och ofta återkommer hit. Deras favorit plats är Malee Garden i södra Puket och det är också dit de snart ger sig av.....men först får Susanna och jag äran att visa dom några av våra favoritställen här i Bangkok.

Vyn från min balkong är något annat än Rörös vackra skärgård!!!Men mäktigt är det här också och det höll de båda med om.


Jag insåg snabbt att det skulle gå snabbare om jag mötte damerna på deras soi och tog med dem hit, än att förklara hur de skulle ta sig över Sukhumvits hårt trafikerade gata.....på väg hit passade jag på att inviga dem i Skytrainets fantastiska väld.....så idag, om en liten stund ska de ut på sin premiär resa  med tåget uppe skyn och vi ska mötas för att ta oss vidare ner till klong Toey 70 rai.....som är en av anledningarna till att de stannade till i Bangkok, tror jag.

5 kommentarer:

 1. Nyss, känns rätt länge sen...! Ha fina stunder tillsammans de här dagarna.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. klong Toey 70 rai. Vad är detta?

   Radera
  2. Klong Toey 70 rai är den thailänska benämningen på ett stort område nära hamnen där de stora fartygen går upp och lastas. Här bor 100000 människor många bor väldigt torftigt....i vad man kan kalla slum.

   Radera
  3. De har fått se mycket och träffa många....så det har börjat bra...

   Radera
 2. Tack Annika för en trevlig kväll...för att inte tala om hur roligt det var att få träffa dig i verkliga livet!

  SvaraRadera