tisdag 13 november 2012

besök hemifrån....

först....jag har en miljon ursäkter till att jag skriver så sällan. Innan sommaren köpte jag en ny laptop för att jag höllpåatt bli tokig på den gamla....den hänger sig i tangenterna och strula allmänt. Så nu har jag en ny bra laptop....men hinner ju aldrig sätta mig in i hur den fungerar!!!Så så fort jag ska blogga, lägga in foton och annat då drar jag fram min gamla Dell igen....sitter här och svär för att det inte blir några mellanrum mellan orden, det fixar jagtilli efterhand ;)


Idag har det blivit en tur till Chinatown igen...det gäller att passa på när man har både bärhjälp och smakråd med sig....det blev nog sisodär en 500 meter tyg.  Så nu  vet i alla fall Rundbladarna att det är en massa jobb innan tyget ens kommit så långt som till  de som ska göra galgarna.


Vi har även hunnit träffa Jip....som genom min gamla syjunta blev sponsrad när hon läste till IT-ingengör för några år sedan....läs Jips historia. Nu har hon ett bra jobb som  hon trivs  med och glad över att några kvinnor i Småland trodde på henne den dagen då hon berättade om sin önskan att få studera....

8 kommentarer:

 1. Det gör inget Annika - bara du skriver ibland så.....Kram!

  SvaraRadera
 2. Varje gång..lika kul!! Kram!

  SvaraRadera
 3. Det är kul, intressant varje gång du skriver. Läser om ditt fantastiska arbete i slummen och tycker du gör ett enastående jobb.
  Nu när julen snart knackar på dörren kommer jag att tänka på dina fantastiska adventsljusstakar, är det möjligt att köpa dem?
  Cicki

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack för beröm.
   Ljusstakar kan du få köpa...var kan vi träffas? Ellr vill du att jag skickar med post?
   Maila mig.

   Radera
  2. Bor i Sverige så träffas blir kanske svårt. Vad tror du det kostar att skicka? Längtar varje dag till Bangkok och Thailand men vi brukar vara nere om somrarna.

   Radera
 4. Det är kul att se hur det går för dig :)

  SvaraRadera