lördag 17 november 2012

Hang on Hangers


Denna månad har  jag bokat in mig på en massa olika försäljningar runt om i Bangkok. Ofta är det på internationella skolor som försäljningarna äger rum...idag var det Bangkok Prep Sukhumvitsoi 53 som stod för värdskapet. Vi var över100 försäljare så det är inte så lätt att slåss om kundernas uppmärksamhet....men Hang on Hangers eller Häng På galgar sålde bra...mycket tack vare alla trevliga svenskar som dök upp 
 och som passade på att fixa julklapparna.

dagen till ära kunde jag erbjuda en liten väggkonsoll som rymmer ca 10 barngalgar....så köpte man 3 set galgar så fick man en "på köpet".....min tanke är att man ska hänga fram de finaste kläderna och inte gömma i gardroben. 

Jag lånade lite rekvisita från grannförsäljaren....

Thaistyle.....linnen, lika som många ärdre thaidamer brukar använda, här i barnstorlek:

8 kommentarer:

 1. Så fina de är! Kul att det går så bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. det känns otroligt bra att vi nu även har barngalgar att sälja...

   Radera
 2. Härligt att se dig idag :) Galgarna är så fina och flickorna kommer bli så glada när jag kommer hem med dem till Sverige :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma....alltid kul att träffa dig. perfekta presenter till tjejerna...

   Radera
 3. Nu förstår jag barnkammar-stången! Rejält bra idé (och kanske inte helt fel för ett badrum heller!) På måndag kommer jag att kunna överföra slantar för minst 20 set till Häng På! Så otroligt kul att det rullar och rullar och rullar!!!
  Alla kramar till dig, till all alla som håller i Häng På-trådar och till alla som vill ha dem själva och som vill ge bort dem som presenter! Och kram, inte minst till tjejerna, de skickliga hantverkarna i Klong Toey, 70 ray!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snickaren blev också glad naär jag idag fick gå och beställa 20 nya...
   Du ser verkligen till att det rullar på i projektet....nu har du väl snart inget att sälja igen.

   Radera
 4. Svar
  1. Ja....det tycker vi också, om man får skryta lite ;)

   Radera