torsdag 30 augusti 2012

Hälsosam mat

Något som jag uppskattar mycket är när man kan förena nytta med nöje....som idag när jag gjorde ett återbesök på Samitivej Hospital....egentligen bara för att få klartecken att det är ok att gå på foten trots att det fortfande gör ont. Helt ok enligt läkaren som klämde på foten och gav svar på min frågor. Så nu är det slut med ursäkter...bara att linka på!

Inte bara för att hållit mig i still ett tag pga foten, utan också att sommarveckorna i Sverige alltid bjuder på 4-5 kg en extragördel runt midjan. Nu ska de bort och det fort som tusan.

Så vad passar bättre än en grönsakswok till lunch? På sjukhuset har man fräschat upp sin food court ordentligt och gillar den stenhårt. "behealthy" hörnan är min favorit, där plockar man själv vad man vill ha i sin wok eller soppa .....så kan man lägga till lax, räkor, kött.


Självklart finns det massor av annan mat att välja....eller vad sägs om "beinternational", beitalian, bethai.....
och idag kunde man även äta från "beindian" köket.

Jag gillar foodcourts så jag kommer ofta hit, även om jag inte behöver besöka läkare.....enkelt, gott och billigt, Samitivejs är min nr 1

  

3 kommentarer:

 1. Känner att jag vill bo hos dig...och följa med dig på äta-mat-utflykter :)
  (behöver jag säga att jag håller på att krevera av hunger just nu.... :)

  Kramisar
  Brittmari i Örebro

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kom du bara....så ska vi frossa i allt gott som här erbjuds :)

   Radera
 2. År hungrig...! Blir hungrigare, när jag tänker på alla food courts,matvagnar, Khun Amon´s suveräna matkonst ..och dyrare bruncher, Rossanos..
  Kontraternas land!
  Glad, som attan är jag för att du nu får använda fot och ben igen! Ya´t lugnt ändå.. ser dig tydligt haltande omkring i China Town efter tyger... Tror att jag har rätt!

  Kram! Överfört galgpengar idag.. Kram igen!

  SvaraRadera