torsdag 6 februari 2014

Hangtag Hänger På


Vi har fått en ny inkörsport till nordiska marknaden.....det är Sanna som har bolaget Hangtag Agency som nu kommer att se till så våra Hang on Hangers sprids ännu mer. Förra veckan deltog hon på den stora Fasion week i Köpenhamn och där blev galgarna populära....vi som redan "hängt på" vet ju  hur bra dessa galgar är att även det "slinkigate" plagg faktiskt hänger kvar vilket gör galgarna helt unika. Att de sen är så himla snygga är ju ingen nackdel !!Nu är tjejerna i slummen överlyckliga ....mycket jobb det gillar dom. Vi hoppas förstås att detta är början på något stort....kanske t o m så jag får kalla in de där "50 kvinnor på en eftermiddag" att sätta sig och göra galgar som jag sa på Hang On Hangers filmen för några år sedan ;) Det känns så otroligt bra att veta att vi kan plocka in åtminstone någon ny kvinna då och då....speciellt som vi vet hur väl hon behöver ett jobb.


Djurmöstrade kläder fortsätter att vara populärt.....så den trenden 'hänger vi på" och gör matchande galgar.

De fina bilderna lånade från Hangtag Agency


10 kommentarer:

 1. Ja, det är fantastiskt!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande som bara den....ska bli kul att se hur det utveckar sig!

   Radera
 2. Svar
  1. ja, håll nu tummarna för att det blir en stadig beställning!!

   Radera
 3. Netta 20140206 Det kommer att växa och bli stort Anga. så himla roligt att se dessa glada tjejer. och du är så go och ger dem denna möjlighet att tjäna egna och lite extra pengar. jag har sagt det förrut du är fantastisk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det hoppas vi på ....så ännu fler tjejer får vara med och jobba.

   Radera
 4. Så häftigt! Hang on är ett stort globalt företag snart! :) Jag har nu ett Baby Björn bärsele hängande i hallen iväntan på färd till Bkk! :)
  Hörs i slutet av feb! Kram kia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter det! Baby Bjorn är välkommet....Ning har visserligen redan fått en men det finns fler som skulle bli överlyckliga over en sån fin bärsele.

   Radera