fredag 21 mars 2014

det rullar på

...eller skenar på kanske skulle passa bättre som rubrik. Jag tänker hela tiden att "Nästa vecka blir det lugnare" men den veckan har fortfarande inte dykt upp...får se om det kanske är nästa. 

Vad gör jag då??? Jo, dels håller vi på att göra om hemsidan...så nu är vi ute och intervjuar och fotar tjejerna. 
Sen måste vi bestämma vilka galgar som ska finnas i webbutiken....och se till så vi verkligen har dom i lager. Joakim och Charlotte gör ett fantastiskt jobb för att hjälpa oss att få hemsidan snygg och fungerande. Gå gärna in och kika....www.hangonhangers.net

Igår träffade jag en journalist och en fotgraf som gjorde ett repotage för en finsk handarbetstidning!!  jättekul om Hang on Hangers även börjar spridas i Finland. 



Lille Rak....växer så det knakar och tycker det var dags att han fick sin första vagn!!


Nybygget....växer också. Nu är badrummet byggt, det ser pyttelitet ut men jag vet att det alltid känns så innan kakel och inredning är på plats. Emma testar den halvfärdiga trappen....stålstegen ska kläs in med trä så det blir vanliga trappsteg. 



Jag överraskade Fru Snickare med ett par nya glasögon....



Det börjar bli lite vana nu att Emma träffar Noi och hennes barn på tordagar. Flickorna börjar bli vana vid oss falanger och Noi verkar också trivas. Igår var även barnens farbror med....15 år och älskar thaiboxning!!

8 kommentarer:

  1. Du har verkligen fullt upp. Kul.
    Snart måste du ha större lokal med förråd arbetsrum och plats för samvaro

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja....större local, frågan har kommit upp några ganger....men vi trivs så bra eftersom läget är suveränt bra....kanske bygger på en våning om vi måste ha mer plats!!

      Radera
  2. Det är så härligt med dina inlägg som det riktigt lyser optimism om - fantastiskt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack....så kul att du tycker det!!

      Radera
  3. Netta 20140322
    tala om att rulla på med full fart, det finns nog en mening med det, den där lugna veckan kommer nån gång i framtiden. ser att bygget "rullar framåt, tänk va kul att grannlandet får ta del av galgarna "nya marker" härligt! förresten våren är här med blåsippan såg den ida

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det skulle vara riktigt kul att få finland med på galg-gillar-listan. Mysigt med vår och alla fina vårtecken....jag tittar ofta på de foton du gav mig från vår bardoms utflykter I blåsippebacken....

      Radera
  4. Kul att bygget kommit så långt, skall besöka det vid tillfälle, när det lugnat ner sig hahahaha.....

    SvaraRadera
    Svar
    1. ....ta med en bytta flyttgröt och kom!!!

      Radera