torsdag 8 april 2010

Bangladesh får vänta...

Nu skulle vi varit framme i Dhaka om allt gått som planerat..... men men....ingen resa denna gången heller....förra gången var vi bjudna på Hasinas bröllop.....som vi tyvärr fick tacka nej till. Nu är Stefan där och jobbar och då bestämde vi att Hugo och jag skulle åka dit för att nu få chansen att se en del av landet. Jag vet att många aldrig ens skulle komma på tanken att åka till en plats som Dhaka.... men jag vill dit....men inte med en son som inte mår bra, och inte just nu.



Allt var klart, visum, biljetter...Lonley Planet är lusläst och både Hugo och jag såg fram emot att åka. Men....
....Hugo har haft en envis hosta i minst en månad....det blev väl lite bättre efter en pencilinkur men nu har han problem igen.....Även om han är van vid både värme och skitig luft
här i Bangkok så kändes det helt sjukt att utsätta honom för en stad som är både skitigare och varmare än Bangkok. Ibland vet jag inte hur jag tänker....men nu vi lägger helt enkelt ner våra reseplaner till Bangladesh och stannar i Bangkok....där för tillfället luften faktiskt känns lite renare...det kanske hänger ihop med att de röda ser till att biltrafiken nu är betydligt glesare, genom att blockera vägarna. Så vore det inte för att jag vill se en lösning på det politiska läget snabbt....så får de gärna fortsätta att hindra trafiken. Vi klarar oss långt med skytrain och tunnelbanan......och förhoppningsvis öppnar väl Airport-linken inom en inte allt för avlägsen framtid.
Stefan ringde just från Dahka...han var glad att vi inte följt med ;)

3 kommentarer:

  1. Tråkigt att det inte blev av, men du får inte vänta för längre för jag tror Dhaka blir tätare för varje timme som går så snart kommer det vara så trångt att man inte kan vistas där överhuvudtaget! Hare!

    SvaraRadera
  2. Hej Pontus, jag har försökt hitta din blogg...utan resultat.
    tänkte läsa lite avskräckande fakta innan jag reser. Tänker dock inte cykla som du gjorde.

    SvaraRadera
  3. http://djuphaven.blogspot.com är adressen. Tar nog ned den snart dock.

    SvaraRadera