måndag 24 maj 2010

Bangkok....städas

Bangkok städas upp av tusentals frivilliga...som tillsammans försöker att få gator och byggnader att åter bli som förr..... det finns hopp.


6 kommentarer:

 1. Jag har inget emot ett renare Bangkok men när man man gör en politiskt propaganda video av det blir det bara för mycket även för en sådan som mig.

  SvaraRadera
 2. Man kan ju också tolka videon så här; Bangkokborna är stolta över sin stad och hjälps åt att få den ren o fin igen. Äntligen några bilder från BKK som får mig att le :) L8

  SvaraRadera
 3. Oj jag hade inte tanke på på politisk propaganda....tänk så olika vi tolkar saker och ting...jag tänkte mer som L8 att det var äntligen något som äntligen fick mig att le. Jag är ledsen Anonym, jag kanske borde vara mer insatt innan jag skriver i bloggen.

  SvaraRadera
 4. Man måste inte lägga politik i allt. Då blir litet jobbigt. Tack Annika för alla Dina fantastiska inlägg. Jag startar varje arbetsdag med att gå in på din blogg. Det finns sämre sätt att starta en dag på.

  SvaraRadera
 5. Du behöver inte vara ledsen.Men det var faktiskt första tanken som slog mig när jag såg videon, med tanke hur kurrumperat Thailand är.

  Är det inte dax att skicka in lite bilder på nybakade bullar gillar det desto
  mer,vem vet en dag kanske jag kommer ner till soi 31 och äter upp alla.

  Eller som kineserna säger: Bra omdöme kommer från erfarenhet
  Erfarenhet kommer från dåligt omdöme.

  SvaraRadera
 6. Bullar finns i frysen....lite döbakta men de blir goda om jag värmer dem. Hör av dig så jag vet när du dyker upp. Eller kom förbi på stickcafet Klong toey jet sip lai torsdagar men bara några veckor till sen tar vi sommaruppehåll.

  anonym som börjar dagen med min blogg....oj nu sätter du press på mig.tack

  SvaraRadera