söndag 9 maj 2010

Kortvarig glädje.....

Så var det över för denna gången....Standley Cup slutspelet alltså... kul så länge det varade. Konstigt vad massmedia kan vända ena dagens hyllningar till att nästa dag vara ett enda fiasko. Kraven är höga och helst ska väl varenda NHL lag vinna bucklan varje säsong! Jag trodde in i det sista att det skulle gå vägen för Detroitarna, åtminstone några matcher till.....så i morse hade jag hade bjudit in hocketokiga maiden Mon och goda vännen S att bevittna 5 matchen mellan Sharks och Detroit i direktsändning. Mon kom uppklädd i finaste thaidressen...ovanligt för hon brukar alltid ha Sverige tröja på sig när det är hockey på gång. Jag känner ingen så hockey-tokig thailändare som hon. Frölunda och Detroit.....är hennes favorit lag. Hon är en hejjare på inlines och landhockey också och tackar aldrig nej till en match om hon får chansen. S däremot kom nog mest för att vara snäll mot hockeymorsan...hon har väl märkt att jag tycker det är trist att inte ha någon att prata hockey med......när de vinner vill säga, förluster glömmer man helst så fort som möjligt.

Hejarklacken......som tystnade


Nu är det över...och spelarna har förhoppningsvis redan rakat av sig slutspels skägget..... det är många ritualer som ska följas.....jag skyller förslusten på Stefan...när de vann förra matchen med 7-1 var han ute och sprang.....hade han bara kommit iväg ut och springa idag då hade de säkert vunnit!!
Centrera

3 kommentarer:

 1. Ja, det var sorgligt faktiskt att det gick som det gick. Tyckte att de var ena riktiga busar. Fladdrig hockey vann San Jose på - inget pris för den!! S

  SvaraRadera
 2. attans!!

  men nu hoppas vi att johan hamnar i trekronor..!

  snygga lägenheter!! ser helt fantastiskt ut på de fina bilderna.roligt och spännande att de klara.längtar efter värme..här är så kallt o regnigt!

  ha det bra! kramar till er alla tre från oss!

  mimsan

  SvaraRadera
 3. Ja, hur kunde han hoppa över löprundan;=)

  Men som Cissi sa förra gången vi träffade dem, nu kanske de kan komma iväg till Bangkok?!?

  Ha det gott!

  Kram...

  SvaraRadera