torsdag 10 juni 2010

en helt vanlig torsdagTorsdags eftermiddag betyder stickcafe eller kanske bara cafe....det är för varmt att sticka så det blir mest prat och det är ju minst lika viktigt.

Jag har i alla fall lärt både Nan och Ploy att virka mormorsrutor idag...får se hur länge det sitter. Själv var jag slöjdlärarens "trögaste" elev tror jag....fick stå framme vid katedern (självvalt), för så fort jag återvände till min bänk hade jag glömt hur man gjorde!
Sunvieng och Nam.....fast fotot är från ett tidigare tillfälle.


Sunvieng en ung kille som jag har berättat om tidigare....behövde nya sandaler.
Hans ena ben följer inte riktigt med, när han går. Så därför sliter han ut skor på nolltid...speciellt de billiga skor som han har råd med.
Moew undrade lite försiktigt om jag kunde tänka mig att bidra till ett par nya sandaler innan
jag åker till Sverige..... vilket jag inte kunde säga nej till. Förhoppningsvis köper han nu ett par som håller tills jag kommer tillbaka i augusti.Fooom tittar alltid in på Baan Chivit Mai när han kommer hem från skolan på torsdagar....då han har mycket att berätta. Idag fick jag en inbjudan till en speciell lekdag på hans skola....tyvärr har jag redan åkt till Sverige när den går av stapeln, så jag ska kolla med H&K om de har möjlighet att gå dit. Foom ville också vara med och leka med de större barnen som också kommit tillbaka från sina skolor....speciellt bilen blev han förtjust i. Det är så roligt att se hur Foom lyckas med att hålla upp huvudet... även om det hittills bara är korta stunder. Också kul att se hur naturligt de friska barnen umgås med honom......hoppas det fortsätter så även när de blir äldre.jag hann med att träffa Jip en kortis.....vi tog en dricka ihop. Jip har Jobbat i Annas snackshop några dagar mellan jobbintervjuer för ett redit jobb. Lite deppig var hon hade precis fått nej på ett jobb som hon gärna velat ha......det är bara att ta nya tag, i morgon har hon en ny intervju.

Vad kan jag göra mer än peppra henne????


2 kommentarer:

  1. Självklart. Tid och datum så ser vi till att vara där!

    SvaraRadera
  2. Du är en ängel utan vingar!!

    SvaraRadera