onsdag 16 juni 2010

hjälp en vilsen bloggare

Towis flyttade hem till Sverige några veckor efter att hon lotsat in mig i bloggens värld. Lång innan jag fått svar på alla mina frågor. Sen har Susanna tålamodigt suttit vid min sida, och försökt hjälpa..... ända tills hon också åkte till Sverige. En del har vi löst men fortfarande är det mycket som för mig är en gåta. Nu vet jag inte vem jag ska fråga när båda mina bloggvänner försvunnit.... så jag tänkte se om någon av ER som tittat in här på bloggen just idag kan hjälpa mig att lösa mitt lilla problem.

problemet.....
tidigare fick jag ett meddelande på instrumentpanelen om någon lämnat en kommentar på mitt inlägg, det får jag inte längre..... jag har lagt timmar på att försöka lösa det men icke. Det är trist när man hittar flera veckor gamla frågor och kommentarer och vissa kanske jag aldrig hittar.....så hur får jag in funktionen igen??

Nu skrattar ni säkert gott.....för det är säkert jätte enkelt att fixa....för den som kan det!!

7 kommentarer:

 1. I bloggens admin går du till "Inställningar", sen till fliken "Kommentarer". Längst ner fyller du i "E-post för meddelande om kommentar". Klicka på Spara inställningar.

  SvaraRadera
 2. Vad skulle man göra utan Tomas!

  SvaraRadera
 3. ja då får Tomas lösa detta på midsommarafton om jag nu ändå inte lyckats fixa det

  SvaraRadera
 4. tänk.. det är nån mer än jag som har problem ibland med datorer,då är vi i alla fall två..

  jag har min egen lilla "expert" i matilda..

  roligt att få träffa dej snart,välkomna "hem"!

  kram mimsan

  SvaraRadera
 5. Men just nu krånglar kommentarerna jättemycket på hela blogspot, tror det är nån bug som de försöker lösa! Annars går du in på dashboard/instrumentpanel klicka på settings/inställningar, klicka på comments och scrolla ned till comment moderation. Fyll i always och tryck på save :)

  SvaraRadera
 6. Jag bloggar ju inte på blogspot, så jag vet tyvärr inte... Men vi kan ju se om min kommentar kommer fram? ;)

  SvaraRadera
 7. Halloj - ett inlägg till dig finns på min sida.
  /stina

  www.swethaiparadise.se

  SvaraRadera