tisdag 24 augusti 2010

lilla zoo


Idag blev det många skratt när jag hälsade på Foom i hans nya klass. I klassrummet hade nämligen en massa djur flyttat in....så barnen skulle titta och hålla ( de som vågade). Den som skrek högst var fröken....hon skulle ta upp en orm(vattensnok) för att en pojke skulle få hålla den...men hon blev så rädd så hon tog pojkens hand till att själv fånga ormen.


Foom gillade de flesta djuren....här en minicrab som inte var still en sekund.Ooops....vart ska du ta vägen lilla krabba?En modig klasskompis håller en räka i spröten.....Nu blev det otäckt....men ändå spännande. Skalman var säkert minst lika rädd.En liten fisk....den är helt ok
....med lite hjälp kunde Foom nästan fånga den.

2 kommentarer:

  1. Heja Foom! En så´n härligt vaken kille som får chansen att gå på en progressiv skola! Sååå bra det verkar! Ser också på bildrna ut, som om Foom är stabilare i musklerna nu! Hoppas jag ser rätt! Och.. Annika, du hör väl av dig när det behövs tillskott i "Foom-kassan"!

    SvaraRadera
  2. Ja det lovar jag...men nu skulle jag behöva hjälp att komma på något som mamman kunde tillverka och sälja....det kanske DU kan hjälpa mig med.

    SvaraRadera