måndag 20 september 2010

Deppiga Dagen...

Jag känner mig deppig.....hur jag än funderar så kan jag inte fatta att ett främlingfientligt parti som SD, kan få så många röster...5,7 %

Vilka är det som röstat på SD????

Jag är väl blåögd, men jag inbillar mig att jag inte har några vänner som sympatiserar med SD....men nu blir jag tveksam 5,7 % .

För mig är det helt ofattbart hur det kan finnas så många människor i Sverige, som fullt och fast tror på att Sverige skulle vara ett bättre land utan alla de invandrare som nu finns där.
Knäppskallar finns väl inom alla folkslag.....och har väl inte ett dugg med från vilket land han kommer.Jag är så glad att Hugo får växa upp här och gå i en Internationell skola. En skola med över 2000 elever, från mer än 50 olika länder.....jag tror ingen i denna skola kommer någonsin att döma en människa utifrån hudfärg eller religion....INGEN.
Här får man lära sig från början att ALLA människor är viktiga, oavsett var du är född eller vilken religion du tillhör.....VI GILLAR OLIKA

8 kommentarer:

 1. Jag kan inte annat än skriva under, jag är i chock och kan inte ta in att det finns så många människor i det här landet som röstat så här. Förfärligt!

  SvaraRadera
 2. Skönt att veta av vi tycker lika och gillar olika....

  SvaraRadera
 3. Ja...! Hur är det möjligt?? Ibland har jag önskat oss EN dag då alla invandrare la ner arbetet. DÅ skulle allas våra behov och allas vår glädje av och med dem bli SYNLIG! Bussar och spårvagnar skulle inte komma, läkare och annan sjukvårdspersonal skulle saknas, restauranger skulle inte kunna öppna.....

  SvaraRadera
 4. Det är riktigt, riktigt eländigt! Ska nog flytta..........

  SvaraRadera
 5. Jag förstår inte att alla är så chockade över att så många röstat på SD!

  Wake up Sweden - jag tror att det var bra rentav för nu måste folk ta ställning äntligen......folk måste börja ta ansvar.
  Vi har tagit saker för givet alldeles för länge och inte orkat bry oss!

  SvaraRadera
 6. Håller med dig Annika. Skrämmande är bara förnamnet.

  SvaraRadera
 7. ja du annika..det är mycket sorgligt att vi nu har så många anhängare till sd att de numera finns med i vår riksdag.jag har såklart vetat om att sd finns,men är chockad över att de är så många!!visst är sverige ett fritt land,men rasism ska vi aldrig tillåta.

  jag gillar olika!!

  kram mimsan

  SvaraRadera
 8. Göteborgsmoderaternas toppnamn och nya stjärnskott, Abdirizak Waberi, lyckades kamma hem 772 personröster från Göteborgarna i riksdagsvalet."

  "Nu tar den somaliska islamisten plats i riksdagen och kommer bland annat ta upp frågan om hur det svenska samhället bättre ska kunna anpassas till islam.

  Abdirizak Waberi är rektor för den muslimska friskolan Römosseskolan i Göteborg. En skattefinansierad skola som har två timmars imam-ledd islamundervisning i veckan. Bland annat undervisas eleverna på skolan om att en man har rätt att ta fyra hustrur. Waberi har även gjort sig känd för att utifrån Koranen försvara mäns rätt att slå sin fru."

  SvaraRadera