onsdag 9 februari 2011

280+252+110....


.
....par!!! barnsockar har jag nu hemma hos mig. Detta är en generös gåva från en
man jag känner här i Bangkok. Sockarna tillverkas i Thailand men säljs nog mest till Europa.
När han fick höra om mitt arbete i slummen så frågade han om jag behövde barnstrumpor!!!
Jag svarade ja, och tänkte "det handlar väl om 10-20 par och det kan jag ju lätt dela ut till de barn jag känner i slummen" Så när stumpleveransen dök upp så höll jag på att svimma......nästan 700 par barnsockar i storlek 15 upp till 22!!!!
Strumporna är otroligt fina och har både halkskydd för att både springa och krypa!! Jag ska bli farmor om några veckor......så jag plockar väl undan en liten hög men jag tror inte han/hon behöver all 700 paren......så har ni något bra förslag vad jag ska göra med resten?
kan ju inte påstå att vi direkt fryser om fötterna här i Bangkok. Så det bästa är nog att sälja dem och använda pengarna till sånt som barnen i slummen behöver bättre......skor kanske?

11 kommentarer:

 1. Vilken underbar man=))
  Har du holesale price på dem;=)

  kramar...

  SvaraRadera
 2. Underbart! Blir förhoppningsvis många, många par skor! Kanske Sunvieng kan få ett nytt par också..

  SvaraRadera
 3. Vad underbart. Säj vad du vill ha så tar jag gärna 100 i blandade storlekar och färger. Det kommer kanske nån och hälsar på som har lite utrymme över i resväskan. //Synna

  SvaraRadera
 4. Min agent i Gtb Doris kollade in hur mycket ett par halksockor på Lindex kostar....39.90

  Då säljer jag för 10 kr paret ALLA intäckter går till barnen i slummen.

  SvaraRadera
 5. Jag kan köpa 10 par, 5 tjejstrumpor till Hedvig och lite neutrala till Linus kommande bebis! Kram Hanna

  SvaraRadera
 6. Inom några dagar räknar jag med att få iväg en beställning. Håller på att kolla läget lite med de få småbarnsmammor jag numera känner. Så underbart mycket, som kan göras för barnen i Klong Toey, om alla sockorna lämnar Bangkok!! Något jag TROR och verkligen HOPPAS på!
  Kramar till alla!

  SvaraRadera
 7. Jättefina!
  Jag skall snart bli mormor till ett litet adoptivbarn och köper gärna 10 par. Kanske genom Doris?
  Marie

  SvaraRadera
 8. Hej alla och mest, just nu, Annika och Marie!!
  Jag hade precis skickat ett mail till Annika om att få hem sockor med Johan, min favoritkille och mitt barnbarn, när han kommer tillbaka från Bkk ca den 22 februari, när jag öppnar bloggen!

  Lyckliga du Marie, som blir mormor till ett litet knytte!! Klart han ska ha gosigt och varmt om fötterna!!! Välkommen hit igen!!!!
  Eller någon-annan-stans! Vi hörs av. Du vet var jag finns!!!

  SvaraRadera
 9. Jag kan köpa strumpor till Aramis till högt överpris för en god sak och jag gissar många med mig skulle göra det! Kan blogga om det om du vill, du vet har ju en del mammor som läser ;)
  Kram

  SvaraRadera
 10. Nu sitter syrran på planet till Sverige....i hennes bagage finns nu sockor till Malin, Hanna, Synna plus 150 par extra om någon vill köpa.

  Towis....jag plockar gärna ihop en påse till dig och väntar på att springa ihop med en trevlig resenär som ska till Stockholm....sen går det väl alltid att fixa. Kan du sälja 50 par tror du?

  SvaraRadera
 11. Det blir jättebra! Mailar dig på fb!

  SvaraRadera