onsdag 23 februari 2011

Onsdag den 23 feb

Cilla och jag åkte till slummen tidigt i morse, för det var mycket som skulle hinnas med....
..... till tryckeriet för att trycka upp en engelsk version av etiketten till galgarna. Jag är väldigt nöjd med det stället enda negativa är att man får vänta 2 dagar....

....träffa Anji på Helping Hands och försökte reda ut turerna runt Foom och hans familj. Snart är året som vi har lovat att sponsra hans specialskola till ända. Nu behöver vi diskutera hur vi går vidare....Helping Hands har tagit över transporten till och från skolan så det är en kostnad mindre. Jag ska träffa föreståndaren och Fooms mamma inom närmaste dagarna, för att prata om planerna för framtiden.


På BCM hade jag stämt träff med Kicki och Henrik och deras besökare. Huvud attraktionen var förstås deras lilla Emmie som var på sitt allra charmigaste humör. Och Hegge fick direkt frågan om han inte skulle komma dit och baka på torsdagarna som han gjorde förr när vi hade stickcafe. Bobbo fick som vanligt sätta igång och laga dörrar......precis som jag gissade efter förra besöket så skulle de verktyg han då inhandlade vara försvunna till nästa gång.....tänk så rätt man har ibland!!! Bobbo knallade snällt iväg och köpte ny skruvmejsel och nya gångjärn innan han fixade den trasiga dörren. Under tiden shoppade resten av gänget loss uppe i pysselverkstaden.....handmålade schalar och vykort.Ploy fick en uppläxning av mig eftersom hon hade glömt tänderna hemma....jag förstår att det är ovant i början men hon måste vänja sig. Nästa gång det händer så har hennes arbetskamrater lovat att skicka hem henne. Ibland måste man var tuff!!
Sen blev det lunch på Lemongrass och några timmar hos frissan....känns som en bra dag.

3 kommentarer:

 1. Skrattar åt "dörreländet", som bara låter sig lagas av en och samma person!!!

  SvaraRadera
 2. Tack för igår! Kram från oss.

  SvaraRadera
 3. Oroar mig en aning för Foom och hoppas att Helping Hands (eller varför inte Thailand...), kan ta över, så att Fooms framsteg blir än större!!
  Annars får du/vi = alla som känner för Foom försöka hitta lösning. Eller hur??

  Blev upprörd och besviken, när jag via "Uppdrag Granskning", förstod vilka enorma räntor, som belastar mikrolån. Håller tummarna för att Helping Hands INTE tillhör de låneinstitut som... Och gör de det... så hoppas jag att ingen i Klong Toey, ramlat in i den lånekarusell, som uppkommer när man måste ta nya lån för att kunna amortera..

  SvaraRadera