måndag 28 mars 2011

kontrasternas stad

Igår var det brunch på 5 stjärnigt hotell och idag intog jag lunchen på ett betydligt enklare ställe....nämligen Baan Chivit Mais "lilla vegetariska" ute på gatan i slummen. 2 absoluta kontraster....det är detta jag älskar mest med att leva i Bangkok ingen dag är den andra lik ...om man inte själv vill förstås.

Joy, jag och Doris passade på att äta av dagens vegetariska rätter, pumpa med ägg, veg. labb och soppa.....trots att allt hunnit bli kallt så åt vi med god aptit. Jag passade på att bjuda damerna.....priset 50 baht för alla 3 ca 10 svkr!!


Labb.....en rätt från Isan, den här var riktigt god.
Doris och Joy har varit med och spridit lite värme.....tänk att så lite kan ge så otroligt mycket.


En kram....eller någon som är intresserad och frågar om jobbet man gör.....sånt mår alla bra av.Vi hade bett Moew hålla utkik om det skulle bli någon lokal ledig som vi skulle kunna hyra som kontor, lager och ev för tillverkning av galgarna. Idag har vi varit och tittat på ett litet 2 vånings hus....inte alls dumt, men jag vet inte om Häng-På projektet redan är mogna för detta redan? Måste nog sova på saken ;)

Glädjen över att ha ett jobb går inte att ta miste på....oavsett om man sorterar pärlor dagarna i ända eller putsar på smutsiga småpengar.

3 kommentarer:

 1. Jag känner värmen och glädjen i kramarna - jag kommer att må gott av dem varje gång jag tänker tillbaka. Att få se Ploy med tänder!!! värmer också. Oj, vad säkert hon för penseln på sidentyget, som hon dekorerar med blommor. Den unga damen är duktig med sina händer! Lätt att längta tillbaka!

  SvaraRadera
 2. hej bangan!

  åhh!! va jag längtar till thailand när jag ser alla härliga bilder.skönt att se att du mår bra och är i trevligt sällskap!!

  jag pratade nyss med nina.vi ska hitta på något senare idag,,,kanske en promenad i snöslasket..

  stooor kram från mimsan

  SvaraRadera
 3. Kontraster ja, men båda alternativen verkar goda! Vad har de i en vegetarisk larb?
  Kram från oss tre!

  SvaraRadera