onsdag 9 mars 2011

Galgar & Mannekänger

Igår fick jag följa med Agneta, en svenska som jobbar på Marisa Baratelli
fina affär har i Bangkok på en modevisning till Baen Sean, ca 10 mil från Bangkok. Ett 60-tal svenskor mötte på upp Scandinavien Village, för att titta på tjusiga kreationer som visades av några tuffa svenskor från området.

Jag var inbjuden att följa med och sälja Häng-På-Galgar, vilket jag också gjorde med gott resultat. Men min huvudsyssla blev att jobba bakom kulisserna som av och påkläderska....svettigt men superkul.
Där fanns också Kari en norska som jobbat med att sminka folk på norks tv i 30 år.....satte nu lite extra piff på mannekängerna(fast de var snygga redan innan). Kul att se hur ett proffs jobbar.


Alla visade minst 5 byten.....här är innan de ska ut på första rundan, klädda i det minst festliga!! Så då kan ni ju bara föreställa er resten.....
Ååå så mycket snyggt.... kanske skulle börja klä upp sig lite oftare!

När det närmade sig slutet på visningen så såg alla kvinnor så här fantastiska ut i sina klänningar
Sen släppte resterande 60 "kvinnsen loss" med att prova och handla. M[nga galgar fick nya ägare och efter en kanongod lunch/middag som Agneta och jag blev in-bjudna på, tackade vi för oss och lämnade alla trevliga människor som vi mött under dagen. Extra bra kändes det att vår packning nu var betydligt lättare.

2 kommentarer:

  1. Vilken spännande och rolig dag! :)) Galgarna som ni gör är jättefina, finns dom att köpa i Sverige? Ha en bra dag. :)

    SvaraRadera
  2. Har bestämt mig för att det får bli en Marisa kreation ...., som sen får hänga på en vacker "HÄNG ON"-galge, tils nästa event.

    SvaraRadera