tisdag 12 april 2011

Mc Donalds.....tåget

Dagens foto:
Det är nästan svårt att hålla sig för skratt när man ser den nya skytrain kartan.
Är du trött på thaimaten så finns det ju ALLTID en Mc Donalds som ser till att du slipper gå hungrig.jag har träffat på en del semesterfirare som hellre går på Mc Donalds (varje mål) än prövar riktig thaimat....synd tycker jag. Mat från de små gatustånden är verkligen ett "måste" om man semestrar här....halva nöjet!!

6 kommentarer:

 1. Stackarna, tänker jag.. Det underbara med att resa är ju att uppleva nytt.

  SvaraRadera
 2. Äter på McDonalds kanske en gång om året. Verkligen skumt att man vill äta där? S

  SvaraRadera
 3. Lite tragiskt är det ju faktiskt...att leta sådan mat på semestern, för som du säger, att prova den lokala maten måste ju vara halva (minst) semesterupplevelsen.

  SvaraRadera
 4. Thaimat är underbart! Och McDonalds undviker jag överallt........

  SvaraRadera
 5. Menar du detta!!! Kan tänka mej att barnen inte äter allt, vi är ju lite fjantiga här i Sverige :) Men att inte äte denna fantastiska mat som erbjuds i Thailand är ju ett brott! ÄÄÄÄLLLLSSSKAR denna underbara mat. Kan knappt hålla mej tills jag får äta papayasallad och kyckling med stickyrice igen, Blanda annat!

  SvaraRadera
 6. Kan inte låta bli att berätta att jag två ggr under samma backpackresa i FRANKRIKE, stötte på svenska unga killar, som höll hårt i McDonalds-kartorna! För... hungriga ville de ju inte vara!!! Och okänt... NEJ TACK!

  SvaraRadera