måndag 16 maj 2011

Hang On Hangers video

Hang On Hangers from Mikael Enlund on Vimeo.

12 kommentarer:

 1. Självklart kommer det att finnas en svensk textad Häng På version också....inom kort!

  SvaraRadera
 2. Väldigt roligt att hitta länken till filmen här på bloggen också.
  Här på sidan finns ju också länken till HÄNG PÅ-projektets hemsida!
  Kan inte vara bättre!

  SvaraRadera
 3. Å, vilken bra film...blev tårögd när jag såg tjejerna jag läst om i denna blogg. Helt plötsligt så fanns ju du även på Facebook...härligt. Filmen och lite text ligger nu på min sida på Facebook. Jag hoppas att några av mina vänner nappar. Jag vill gärna ha ett sett och undrar om du inte har några i grönt. Såg ett jättefint tyg på den bild som är i tygaffären. Tyget ligger längst ner i tyghögen på den bilden, grönt (ljus grön/lime) och vitt och så ser det ut som det är kvistar eller liknande. Jag gillar även det gula som står i tygrullarna. Det ser ut som om det är fjärilar i gult och lime. Om du har något i dessa färger skulle jag vilja beställa av dig och tjejerna.
  Kram på er alla från Brittmari i Örebro

  SvaraRadera
 4. Hej Annika! Jag länkar oxå detta på min Facebook, jättefin film!

  SvaraRadera
 5. Har redan sagt det en gång, men det tål att sägas igen - ett kanonarbete :)
  (Tack för din kommentar!)

  SvaraRadera
 6. Jag har läst din blogg ett tag nu och jag tycker att du gör fantastiska insatser. Filmen är kanon!

  SvaraRadera
 7. Tack ALLA för era fina kommentarer...de värmer.
  BM....du har tur för jag har faktiskt just fått in ett dussin galgar i det tyg jag tror du menar. Annars är det svårt att lova att vi kan göra galgar i just de tyger ni vill....vi håller oss till färgnyanser....rosa, blå, beige eller mixat.
  Att filmen blev så bra kan jag säga är helt Mikael och Max förtjänst. Jag är så otroligt glad över att Mikael hörde av sig och undrade om han fick hälpa till att sprida vårt arbete med Häng På galgarna!

  SvaraRadera
 8. Hahaha...ja, det måste var mina tankar som fick dessa galgar till dig. Hur går jag till väga för att köpa ett 3-pack? Du kan maila mig på brittmari26@tele2.se med uppgifter. Jag gillar ju de andra färgerna (utom blå), men just nu är jag bara sååå grön av mig...*ler*. Kram så länge

  SvaraRadera
 9. Vad roligt att höra en riktigt äkta Landsbro-dialekt. Trots att jag bott i Eksjö i 43 år, så retar de mig fortfarande för min dialekt (som om de själva skulle tala så vackert), men jag skäms inte. Dialekter är underbart.
  Jag har köpt galgar genom Malin, men de är inte levererade ännu. "Budet" hade glömt dem hemma och det är ju ingen brådska.

  SvaraRadera
 10. Som vanligt glömde jag skriva under, men handlar det om Landsbro, så är det ju oftast jag./Gudrun

  SvaraRadera
 11. Hej! Vart kan jag köpa?? Måste ha. anneli.nilsson3@comhem.se
  Bästa hälsning Annelie

  SvaraRadera